200 Todistetta Maa ei ole pyörivä pallo, OSAT 121/200

LINKKI : Laskuri Maapallon kaarevuudelle

LINKKI : Pituusmuunnin yksiköille

Yllä oleva video aiheesta  englanniksi. Suomennusta tulee lisää pikkuhiljaa…

Sillä välin voi tutustua artikkeliin Flat Earth video dokumentit 

 1) Horisontti näyttää aina täysin tasaiselta 360 astetta katsojan ympärillä riippumatta korkeudesta. Kaikkien amatöörien pallo, raketti, lentokone ja lennokki kuva materiaalit näyttävät täysin tasaisen horisontin yli 30 km korkeudessakin. Ainoastaan NASA ja muut avaruus yhtiöt näyttävät kaarevuuden heidän feikki tietokone grafiikka kuvissa ja videoissaan.eaaa1-flat-earth-is-flat.jpg

2) Horisontti pysyy aina katsojan silmän korkeudella, samalla kun korkeus nousee, joten sinun ei koskaan tarvitse katsoa alaspäin nähdäksesi sitä. Jos maa olisi pallo, riippumatta siitä kuinka iso, kun nousisit korkeammalle horisontti pysyisi aina paikallaan ja katsojan/kameran pitäisi katsoa alaspäin enemmän ja enemmän.
flat-earth-horizon-flat.jpg
Korkeutta: 36,8km!
Google Earthin näkemys kaarevuudesta 36km korkeudelta. Tällaista kaarevuutta ei voida havaita.
Näyttökuva 2017-04-02 kello 17.52.45
3) Luonnollinen veden ominaisuus on löytää matalin kohta ja pysyä tasaisena/paikallaan. Jos maa olisi iso pallo, kallellaan, heiluva ja liikkuisi läpi äärettömän avaruuden, niin silloin paikallaan olevia tai tasaisia vesi pintoja ei olisi olemassa. Mutta koska maa on todella laaja litteä pinta, niin tämä olennainen fyysinen ominaisuus nesteillä löytää matalinkohta ja pysyä tasaisena/paikallan on yhteinäinen oman kokemuksen ja maalaisjärjen kanssa.

water-level-flat-earth.jpg

4) Joet juoksevat aina alaspäin kohti merenpintaa löytämällä helpoimman reitin, pohjoiseen, etelään, itään, länteen ja muihin ilmansuuntiin maanpäällä samanaikaisesti. Jos maa olisi pyörivä pallo, niin silloin monet joet pitäisivät juosta ylämäkeen joka on mahdotonta, esimerkiksi Mississippi, sen 3000 mailin matkalla veden pitäisi juosta ylämäkeen 11 mailia ennenkuin se saavuttaisi Mexikon lahden.

 

ChON8vwWIAE62Rr

5) Yksi osuus Niilin joesta virtaa tuhat mailia tippuen ainoastaan yhden jalan verran. Osa Länsi Afrikan Congosta, ottaen huomioon oletetun kaltevuuden ja maapallon liikkeen niin joki juoksisi ylämäkeen ja välillä alamäkeen. Tämä olisi samatapaus Parana, Paraguayn ja monen muun pitkän joen kohdalla.

fig01

6) Jos maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan kuten NASA ja moderni astronomia väittää, ympyrä trigonometria osoittaa, että kaikkien vesi pintojen täytyisi kaareutua alaspäin helposti mitattavan 8 tuuma / mailille kerrottuna etäisyys 2 x. Tämä tarkoittaa, että  6 mailin pituinen kanaali, veden pinnan pitäisi kaareutua 6 jalkaa molempiin suuntiin keskikohdalta. Joka kerta kun vastaavia kokeita on tehty, paikallaan oleva vesi on todettu olevan täysin tasainen.

Unknown

 

 

7) Maanmittaajia, insinöörejä ja arkkitehtejä ei koskaan vaadita ottamaan huomioon oletettua maan kaarevuutta heidän projekteissaan. Esimerkiksi kanaalit, rautatiet, sillat ja tunnelit tehdään vaakaatasoon, usein yli satoja maileija ilman minkäänlaista sallimista kaarevuudelle.

Suez-Canal

8) Suezin kanaali joka yhdistää välimeren punaiseen mereen on yli 100 mailia pitkä ilman minkäänlaisia lukkoja tehden veden yhteinäiseksi merien välille. Kun sitä kaivettiin maan oletettua kaarevuutta ei oltu otettu huomioon. Se kaivettiin pitkin vaakasuoraa linjaa 26 jalkaa alle merenpinnan, ohittaen muutaman järven merestä toiseen ja veden pinta juosten täysin samaa vaakalinjaa pitkin  yli 100 mailia.

(Oletetun maankaarevuuden mukaan Suesin puoliväli pitäisi tippua 500 metriä molempiin suuntiin! Tätä kuitenkaan ei voida todeta tai havaita käytännössä!)

USS_America_(CV-66)_in_the_Suez_canal_1981.jpg

9) Insinööri W. Winckler julkaisi artikkelin ’Earth Review’ssä koskien maan oletettua kaarevuutta, sanoen, ”Insinöörinä toimiessani monia vuosia näin, että tämä absurdi kaarevuus on vain sallittu koulu kirjoissa. Kukaan insinööri ei koskaan uneksisi minkäänlaisista kaarevuuksista. Minä olen projektoinut monta mailia rautateitä ja monia kanaaleja ja olettua kaarevuutta ei ole edes ajateltu tai edes sallittu. Tämä oletettu kaarevuus tarkoittaa sitä, että 8 tuuma ensinmäiselle mailille kanaalia ja sitten kasvaen  kerrottuna 2x koko pituudeltaan maileissa. Vaikka pienille veneille tarkoitettu kanaali, sanotaan 30 maili pitkä, pitää yllä olevan säännön mukaan kaarevuutta olla 600 jalkaa. Mieti sitä ja sitten anna kunnia insinööreille, että he eivät ole aivan hulluja. Mitään sellaista ei ole sallittu. Me emme ajattele mitään 600 jalan pudotusta 30 mailin kanaalia tai rautatietä tehdessämme tai hukkaamalla aikaa yrttiäessä laskea ympyrän kaarevuutta.”

 

Image726

10)  Lontoon ja Pohjoisläntinen rautatie muodostaa 180 mailia pitkän suoranlinjan Lontoon ja Liverpoolin välille. Rautatien korkein paikka on puolessavälissä Birminghamin asemaa, joka on vain 240 jalkaa yli merenpinnan. Jos maa olisi pallo, kaartuen 8 tuumaa mailille kertaa etäisyys 2x, niin 180 mailin väli muodostaisi kaaren Birminghamin keskipisteeseen nousten yli mailin ja kokonaiset 5400 jalkaa yli lontoon ja liverpoolin.

lake-pontchartrain-causeway

 

11) Maanmittaaja ja insinööri 30 vuoden kokemuksella totesi Birmingham Weekly Mercury:ssä ”Minä olen läpikotaisin perehtynyt teoriaan ja käytäntöön raknnusinsinöörinä. Kuitenkin jotku professoreista saattavat teoriassa noudattaa maanmittauksen ennalta annettuja arvoja, silti se on meidän kesken hyvin tiedetty, että moiset teoreettiset mittaukset ovat KYVYTTÖMIÄ MIHINKÄÄN KÄYTÄNNÖN ESIMERKKIIN. Kaikki meidän junat ovat suunniteltu kulkemaan tasaisilla alustoilla. Tietysti on osittaisia nousuja tai laskuja välillä, mutta ne ovat aina tarkasti määritelty ja ne pitää varovasti ylittää. Mutta mikään joka lähestyy kahdeksaa tuumaa mailille, kasvaen  kerrottuna etäisyydellä 2x, NIIN SIITÄ EI MILLÄÄN KONEELLA VOISI AJAA. Yhdestä asemasta toiseen kaikkialla Englannissa ja Skotlannissa voidaan todeta, että kaikki alustat OVAT SAMASSA SUHTEELLISESSA TASOSSA. Itäisen ja läntisen Englannin rannikon väli voidaan asettaa n. 300 mailiin. Jos ohjeellisetttu kaarevuus olisi huomioitu, pääasemat Rugbyssa tai Warwickissa pitäisivät olla melkein kolme mailia korkeammalla, kuin jännevälin kaksi ääripäätä. Jos niin todella olisi, niin ei löytysi kuljettajaa tai hiilenheittäjää koko Kuningas kunnasta ottaakseen junasta vastuuta. Me voimme vain nauraa niille lukijoille jotka tosissaan antavat kunniaa meille moisista urotöistä, kuten ajaen junia ympyrämäisiä kaaria pitkin. Vaakasuoratkin kaaret ovat jo tarpeeksi vaarallisia, pystusuuntaiset kaaret olisivat tuhat kertaa pahempia ja meidän nykyisillä junilla mitä meillä on, se olisi mahdotonta.”

12) Manchesterin laiva kanaali yhtiö totesi Earth Reviewissä, ”Se on tavanomaista rautatie ja kanaali rakennuksilla, että kaikki pinnat referoidaan perustasoon joka on yleensä vaakasuora ja se on huomitoitu kaikissa osuuksissa. Se ei ole käytäntö julkisella puolella sallia minkäänlaista kaarevuutta maalle.
13) 1900 luvun Ranskalaisessa kokeessa  M.M. Biot ja Arago. Laittoivat voimakkaan lampun hyvillä heijastimilla Desierton huipulle las Palmaksessa Espanjassa ja sen pystyi näkemään Ibizan saarelta asti. Koska korkeus molemmissa paikoissa oli identtiset ja etäisyys melkein 100 mailia. Jos maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, valon olisi pitänyt olla 6600 jalkaa, eli 1.25 mailia alle näkökyvyn!

14) Luutnantti Eversti Portlock koe käytti Drummondin valoa ja heliostaattia heijastaakseen auringon säteitä toisella puolella oleviin asemiin, jotka olivat 108 mailin päässä pitkin St. Georgen kanavaa. Jos maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Portlockin valo olisi pitänyt jäädä piiloon alle puolentoista mailin verran kaarevuutta.

15) Jos maa olisi todellakin pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, lentokoneiden pilotit pitäisivät jatkuvasti korjata korkeuttaan alaspäin etteivät  lentäisi ”avaruuteen”. Pilotti joka haluaisi pitää korkeutensa tyypillisellä lentonopeudella 500 mailia tunnissa, hänen pitäisi jatkuvasti laskea koneen nokkaa alaspäin ja laskea 2,777 jalkaa ( yli puoli mailia) joka minuutti! Muuten, ilman kompensointia, tunnin aikana pilotti löytäisi itsensä 31.5 mailia korkeammalta kuin oletti.

Lentokoneet lentävät liikkumattoman ja tasaisen maan yläpuolella. Videolla, lentokone lentää Losista – Frankfurttiin, 9340km matkan. Maapallolla 9340km etäisyys tulisi edellyttää kaarevuutta noin 4900km! Tosin, kuten videosta huomaa, lentkone lentää vaakasuoraan maahan nähden ilman kompensointia kaarevuudelle.

16) Koe joka on tunnettu nimellä ”Airy’s Failure” todisti, että tähdet liikkuvat suhteessa liikkumattomaan maahan eikä toisinpäin. Ensiksi kaukoputki täytetään vedellä hidastaakseen valonnopeutta sen sisällä ja sitten lasketaan tarvittava kulma saadakseen tähdenvalo suoraan alas putkeapitkin. Airy epäonnistui kokeessaan yrittäessään todistaa heliosentrisen teorian, koska tähdet jo tulivat oikeassa kulmassa putkeen ilman mitään tarvittavia muutoksia ja sen sijaan todisti geosentrisen mallin oikeaksi.

17) “Olbersin paradoksi” Sanoo, että jos olisi miljardeja tähtiä, jotka ovat aurinkoja, yö taivas olisi täynnä valoa. Kuten Edgar Allen Poe sanoi, ” Jos tähtiä olisi loputtomasti sitten taivas näyttäisi tasaisesti valoa, koska sitten ei voisi olla mitään absoluttista kohtaa missä ei olisi tähteä.” Olbersin ”paradoksi” ei ole sen enempää paradoksi kuin George Airyn koe oli ”failure”. Molemmat ovat itseasiassa loistavia esimerkkejä kumoamaan heliosentrisen pyörivän pallo mallin.

18) Michelson-Morley ja Sagnac kokeet yrittivät mitata muutoksia valonnopeudessa maapallon oletetusta liikkumisesta avaruudessa. Kun he olivat mitanneet jokaisesta mahdollisesta suunnasta monessa eri paikassa he epäonnistuivat huomaamaan minkäänlaista merkittävää muutosta. Taas todistaen liikkumattoman geosentrisen mallin.

19) Tycho Brahe väitteli maineekkaasti heliosentristä teoriaa vastaan esittäen, että jos maa kiertäisi auringon ympäri, suhteellinen muutos tähtien sijainneissa tulisi muuttua puolenvuoden välein ja että sitä ei voisi olla huomaamatta. Hän väitti, että tähtien pitäisi näyttää erkaantuvan toisitaan kun lähestymme ja tulevan yhteen perääntyessämme, kiertäessämme auringon ympäri. Fakta kuitenkin on, että 190,000,000 mailin jälkeen oletettua kiertoa auringon ympäri, ei tuumaakaan parallaksia voitu huomata tähdissä, todistaen, että emme ole liikkuneet ollenkaan.

20) Jos maa todella pyörisi Itään yli 1000 mailia tunnissa, pystysuuntaan ammutut tykinkuulat ja muut ammukset pitäisi tippua merkittävästi länteen. Fakta kuitenkin on, koska vain tätä ollaan kokeiltu, pysytsuuntaan ammutut tykinkuulat menivät ylöspäin keskimäärin 14 sekunttia, 14 sekunttia alaspäin, ja tippuen alas maahan ei enempää kuin 2 jalkaa sivuun tykistä ja usein suoraan takaisin piippuun.

21) Jos maa jatkuvasti pyörisi Itään yli 1000 mailia tunnissa, helikoptereiden ja kuumailmapallojen pitäisi vain yksinkertaisesti leijua maanpinnan yläpuolella ja odottaa kohteen tulevan luokseen!

22) Jos maa jatkuvasti pyörisi Itään yli 1000 mailia tunnissa. Red Bullin stratosfääri hypyn aikana, Felix Baumgarter, käytti 3 tuntia noustaakseen New Mexicon yläpuolelle, joten hypättyyän alas hänen olisi pitänyt laskeutua 2500 mailia länteen suoraan Tyyneenmereen, mutta sen sijaan hän laskeutui vain muutaman kymmenen mailin päähän itään lähtöpisteestä.

23) Maapalloon uskovat usein väittävät, että ”painovoima” taianomaisesti ja selittämättömästi vetää koko maan alempaa ilmakehää täydellisessä synkronoinnissa ylöspäin johonkin ei määritettyyn korkeuteen, jossa tämä progressiivisesti nopeammin pyörivä ilmakehä antaa tilaa pyörimättömälle, painovoimattomalle, ilmakehättömälle, loppumattomalle avaruuden tyhjiölle. Moiset ei järkeenkäyvät teoriat ovat kuitenkin kumottavissa, kuten sateella, ilotulitteilla, linnuilla, hyönteisillä, pilvilillä, savulla, lentokoneilla ja ammuksilla  joiden pitäisi käyttäytyä huomattavasti erilaisemmin jos maapallo ja sen ilmakehä jatkuvasti pyörisi itään 1000 mailia tunnissa.

24) Jos maa ja sen ilmakehä pyörisivät itään yli 1000 mailia tunnissa, niin sitten Pohjois/Etelä suuntaan ammutut tykinkuulat lentäisivät yhtä pitkälle, kun taas Itään ammutut tykinkuulat pitäisivät lentää merkittävästi kauemmaksi ja länteen ammutut tykinkuulat pitäisivät toisaalta lentää merkittävästi lähemmäksi. Fakta kuitenkin on, että rippuumaton siitä mihin suuntaan tykit ampuvat, etäisyys on kaikilla aina sama.

25) Jos maa pyörisi Itään yli 1000 mailia tunnissa, niin sitten keskiverto matkustaja lentokone matkustaen 500 mailia tunnissa itään ei koskaan pitäisi saavutaa Itäistä kohdettaan ennenkuin se tulisi takaapäin vastaan. Samalla myös länsisuuntaiset kohteet, pitäisi saavutaa kolmekertaa nopeammin!
26) Lainaten kirjasta ”Heaven and Earth”, Gabrielle Henriet. ”Jos lentäminen olisi keksitty Kopernikuksen aikaan, ei olisi epäillystäkään, etteikö hän olisi pian huomannut, että hänen kantansa liittyen maan pyörimiseen olisi väärin, johtuen suhteessa olemassa olevan eron  lentokoneen nopeudessa ja maan pyörimisliikkeessä. Jos maa pyörii, kuten sanotaan, 1000 mailia tunnissa ja lentokone lentää samaan suuntaan vain 500 mailia tunnissa, on selvää, että sen määränpää on olisi kauempana poispäin joka minuutti. Toisaalta, jos lentäminen tapahtuisi myötä suuntaan pyörimistä, 1500 mailin etäisyys taittuisi yhdessä tunnissa, koska pyörimis nopeus tulee lisätä lentokoneen nopeuteen.”

Sen voisi vielä huomauttaa, että 1000:nen mailin lentonopeus on hiljattain saavutettu, joka oletettavasti sama kuin maan pyörimisnopeus, joten lenkokone lentäen samaa vauhtia samaan suuntan kuin pyörimisliike ei taittaisi matkaansa ollenkaan. Se pysyisi ilmassa sen kohdan yli mistä se lähtikin, koska molemmat nopeudet ovat samat.

27) Jos maa pyörisi Itään yli 1000 mailia tunnissa, lentokoneilla laskeutuminen niin nopeasti liikkuville kiitoradoille, joita on joka suuntaan Pohjoiseen Etelään, Itään, Länteen ja muualle olisi käytännössä mahdotona, kuitenkin todellisuudessa tällaiset fiktionaaliset huolet ovat kokonaan merkityksettömiä.

 

28)  Jos maa ja sen ilmakehä jatkuvasti pyörisi itään yli 1000 mailia tunnissa, sitten tuulet, pilvet ja sää kuviot eivät voisi satunnaisesti ja arvaamattomasti mennä erisuuntiin, pilvet usein liikkuvat vastakkaisiin suuntiin eri korkeuksissa samanaikaisesti.

29) Jos maa ja sen ilmakehä jatkuvasti pyörisi itään yli 1000 mailia tunnissa, tämän pitäisi olla jossakin/jotenkin nähtävissä, kuultavissa, tunnettavissa tai mitattavissa, silti ei yksikään ole historiassa koskaan kokenut tätä väitettyä Itäistä liikettä, sillä välin me voimme kuitenkin kuulla, tuntea ja kokeellisesti mitata jopa vähäisimmän Läntisen tuulenvireen.

30) Kirjassa ”South Sea Voyages,” Arktiksen ja Antarktiksen tutkija Sir Jame Clarke Ross, kuvaili hänen kokemuksiaan yöstään marraskuun 27, 1839 ja hänen johtopäätöksestään siitä, että Maan täytyy olla liikkumaton: ”Taivaan ollessa erittäin selkeä se mahdollisti meidän havainnoida korkealla olevien pilvi kerroksien liikkuvan tarkalleen vastakkaiseen suuntaan kuin tuulen, tapahtuma joka on usein kirjattu meidän meteorologiseen päiväkirjaan molemmissa pohjois-itä ja etelä-itä pasaatituulissa ja sen ovat myös usein havainneet aikaisemmat matkustajat. Kapteeni Basil Hall todisti sen Teneriffe vuoren huipuilta. Ja Count Strzelechi, noustessaan volkaanista Kiranean vuorta, Owhyneessä, saavutti 4000 jalan korkeuden nousten yli pasaatituulieen ja koki toisen suuntaisen ilmavirran erilaisilla kosteus ja lämpötila olosuhteilla… Count Strzelechi lisäksi ilmoitti minulle seuraavasta poikkeavasta tapahtumasta, että 6000 jalan korkeudessa hän huomasi ilmavirtauksien puhaltavan erilaisissa kulmissa myös molempiin alempiin kerroksiin, myöskin erilaisilla kosteus ja lämpötila olosuhteilla, ollen silti lämpimämpää ilmaa kuin sisemmän ilmakeroksen ilma. Tällainen tila ilmakehässä on vain yhteensopiva vain sen faktan kanssa mitä muut todisteet ovat osoittaneet, että maa on paikallaan.”

31) Lainaten kirjasta ”Zetetic Cosmogeny” , Thomas Winships totesi: ”Anna ’mielikuvituksesi’ kuvata mieleen millainen voima ilmalla olisi joka on laitettu liikkeelle pallomaisella kappaleella joka on 8,000 mailia halkaisialtaan, joka pyörisi 1000 mailia tunnissa, syöksyen läpi avaruuden 65,000 mailia tunnissa ja kierien läpi taivaiden? Sitten anna ’olettamuksesi’ todeta pysyisikö sellaisen pallon asukkailla hiukset päässä? Jos maapallo pyörii akselinsa ympäri hurjaa 1000 mailia tunnissa, niin valtava massa täytyisi pakosta aiheuttaa suurenmoisen tuulenpuuskan avaruudessa jossa se olisi. Tuulet  pitäisi mennä vain yhteen suuntaan ja pilvet jotka ovat pyörivan ’pallon vaikutuksesessa’ pitäisi mennä myös samaan suuntaan. Fakta tosin on, että maa on paikallaan on todistettu leijojen lennättämisellä.”

32) Jos ”painovoiman” on tunnustettu olevan riittävän voimakas voima pitämään maailman meret, rakennuksen, ihmiset ja ilmakehän kiinni nopeasti pyörivän pallon pinnassa, niin sitten on mahdotonta myös , että”painovoima” voisi olla samaan aikaan niin heikko, että pikku linnut, hyönteiset ja lentokoneet voisivat lähteä ilmaan ja liikkua vapaasti joka suuntaan.
33) Jos ”painovoima” on tunnustettu olevan riittävän voimakas voima kaartamaan massiiviset merivedet ympäri maapallon, niin se olisi mahdotonta kaloille ja muille olennoille uida niin voimakkaasti pidätetyssä vedessä jota se vetää puoleensa.

34) Laiva kapteenien navigoidessaan suuria etäisyyksiä merellä eivät koskaan tarvitse huomidoida oletettua maan kaarevuutta heidän laskelmiinsa. Yleisimmät navigointitavat, käyttävät, taso, eivätkä ympyrä geometriaa, tekemällä kaikki matemaattiset laskelmat sillä olettamuksella, että maa on täysin litteä. Jos maa olisi todellakin pallo, sellaiset erehtyväiset olettamukset johtaisi jatkuvasti räikeisiin epätarkkuuksiin. Taso purjehdus on tominut erittäin hyvin teoriassa ja käytännössä tuhansia vuosia. Taso geometria on monet kerrat todistettu olevan tarkempi kuin ympyrä trigonometria, arvioidessa etäisyyksiä merellä.

35) Jos maa olisi todella pallo, sitten jokainen leveyspiiri etelään päin päiväntasaajalta pitäisi laskea asteittain pienemmäksi ja pienemmäksi ympärysmitaltaan mitä pidemmälle etelään matkustaisi. Jos maa olisikin laaja tasanko, sitten jokainen leveyspiiri etelään päiväntasaajalta pitäisi kasvaa asteittain isommaksi ja isommaksi ympärysmitaltaan mitä pidemmälle etelään matkustaisi. Fakta on, että monet kapteenit navigoidessaan etelässä päiväntasaajalta olettaen pallo teorian, ovat löytäneet itsensä merkittävästi ohi laskelmiensa, mitä pidemmälle etelään mentäessä, todistaa sen faktan, että maa ei ole pallo.

36) Kapteeni James Clark Rossin merimatkatojen aikana ympäri Antarktiksen, hän usein kirjoitti päiväkirjaansa, ymmällään siitä miten he rutiininomaisesti löysivät itsensä olevan pois suunnaltaan heidän merikartoistaan. Sanoen, että he löysivät itsenä keskimäärin 12-16 mailia ulkopuolelta heidän laskelmistaan joka päivä ja myöhemmin etelämmässä niinkin paljon kuin 29 mailia.

37) Luutnatti Charles Wilkes käski Yhdysvaltojen laivaston tutkimusmatkalle Antarktikseen vuodesta 1838  vuoteen 1842, ja hänen päiväkirjanssaan myöskin jatkuvasti mainittiin heidän olevan idässä päin liikaa hänen laskelmissaan, joskus jopa yli 20 mailia alle 18 tunnissa.

38) Lainataakseni Thomas Milneriä, ”Eteläisellä pallonpuoliskolla, merenkulkijat mennessään Intiaan ovat usein kuvitelleet itsensä olevan idempänä niemekettä silti ollesaan lännempänä todellisuudessa, ja ovat ajautuneet karille Afrikan rannikolle, joka olisi pitänyt olla heidän laskelmiensa mukaan heidän takanaan. Tämä epäonninen tapahtuma sattaui hienolle merenkulkijalle Challengerille vuonna 1845. Kuinka hänen majestettinsa laiva ’Conqueror’ katosi? Miksi niin monet muut ylväät alukset, virheettömät, täydellisesti miehitetyt, täydellisesti navigoidut, ovat tuhoutuneet tyynellä säällä, eikä ainoastaan pimeässä yössä tai sumussa, mutta keskellä kirkasta päivää auringon paisteella – kuten aikaisempi tapaus rannikolle, jälkimmäinen kivisille karikoille – Johtuenko ollessaan ’pois laskemistaan’?” Yksinkertainen vastaus on, että maa ei ole pallo.

39) Käytännössä tehtyjä etäisyyden mittauksia, kirjasta ”The Australian Handbook, Almanack, Shippers and Importers Dictionary” Sanoo, että suoranlijan etäisyys Sydneyn ja Nelsonin (Uusi-seelanti) välillä on 1550 meripeninkulmaa. Heidän antama ero leveyspiirillä on 22 astetta 2’14”. Jos siis 22 astetta 2’14”  360:stä on 1550 mailia, niin kokonaisuus olisi laskettuna 25,182 mailia. Tämä ei ainoastaan olisi leveämpi, kuin maapallon sanotaan olevan päiväntasaajalla, mutta se on kokonaiset 4262 mailia suurempi, kuin Sydneyn eteiläinen leveyspiiri pitäisi olla  ilmoitetun maapallon koon mukaan.

40) Läheltä Kap Hornista Chilestä, Port Philippiin Melbourneen, Australia, etäisyys on 10,500 mailia, tai 143 pituusastetta. Laskemalla jäljellä olevat asteet 360:een tekee kokonais pituudeksi 26,430 mailia ympäri kyseistä leveyspiiriä, joka on yli 1500 mailia leveämpi kuin maan pitäisi olla päiväntasaajalla ja monta tuhatta mailia leveämpi kuin sen pitäisi olla niin Eteläisillä leveyspiirillä

41) Samanlaisia laskelmia on tehty myös Hyväntoivonniemeltä, Etelä Afrikasta Melbourneen, Australiaan, keskimäärin 35,5 leveysastetta Etelään on antanut arvoksi noin yli 25,000 mailia, joka on sama kuin tai suurempi kuin Maan oletettu suurin ympärysmitta päiväntasaajalla. Laskelmia Sydney, Australiasta Wellingtoniin, Uusi Seelanti, keskimäärin 37,5 astetta Etelään on antanut ympärysmitaksi 25,500 mailia! Maapallo teorian mukaan, Maan ympärysmitta 37,5 asteella Eteläistä leveyspiiriä pitäisi olla vain 19,757 meripeninkulmaa, melkein kuusi tuhatta mailia vähemmän kuin käytännön mittaukset.

42) Maapallo mallissa Antarktika on jäämanner joka peittää pallon pohjan 78 asteen leveyspiiriltä 90 asteeseen ja ei ole enempää kuin 12,000 mailia ympärysmitaltaan. Monet aikaisemmat tutkimusmatkaajat mukaan lukien Kapteeni Cook ja James Clark Ross,  yrittäessään Antarktikan ympäripurjehdusta se kesti heiltä 3-4 vuotta ja 50-60,000 mailia ympäriinsä. Brittien laiva Challenger myöskin teki epäsuoran, mutta kokonaisen ympäripurjehduksen Antarktikassa matkustaen 69,000 mailia, Tämä on kokonaan epäjohdonmukainen pallo mallin kanssa.

 

43) Jos Maa olisi pallo, niin sitten useat lennot Eteläisellä pallonpuoliskolla joilla olisi nopein ja suorin reitti lentää yli Antarktiksen mantereen kuten Santiagosta, Chilestä Sydeneyhyn, Australiaan. Sen sijaan ottamalla lyhyimmän ja nopeimman reitin suoraalinjaa yli Antarktiksen, niin kaikki sellaiset lennot kiertävät joka suuntaan poispäin Antarktikasta, väittäen ilman olevan liian kylmää lentokone matkustamiselle! Huomioiden sen faktan, että on olemassa paljon edestakaisin lentoja Antarktikseen, ja esimerkiksi NASA sanoo omistavansa teknologiaa joiden avulla voidaan olla olosuhteissa jotka ovat paljon kylmempiä (ja kuumempia) kuin mitä on koettu Maalla, sellainen tekosyy on selvästi vain tekosyy, ja näitä lentoja ei tehdä koska ne ovat mahdottomia.

44) Jos Maa olisi pallo ja Antarktika olisi liian kylmä sen yli lentämiseen, niin ainoa looginen reitti lentää Sydenystä Santiagoon olisi suora linja yli Tyynenmeren pysyen Etäisellä pallonpuoliskolla koko matkan. Tankkauksen voisi tehdä Uudessa Seelannissa tai muissa Etäisen pallonpuoliskon kohteissa jos se olisi aivan pakollista. Fakta kuitenkin on, että Santiago-Sydney lennot menevät Pohjoiselle pallonpuoliskolle pysähtyen Losissa ja muissa Pohjois Amerikan lentokentillä ennen kuin jatkavat matkaansa takaisin alas Eteläiselle pallonpuoliskolle. Tällaisissa naurettavavissa kiertoreiteissä ei ole mitään järkeä pallolla, mutta käyvät täysin järkeen ja muodostavat lähes suoran linjan kun se esitetään litteän maan kartassa.

45) Maapallolla  Johannesburgista, Etelä Afrikasta Perthiin, Australiaan pitäisi olla suora reitti yli Intian valtameren jossa olisi käytännölliset tankkaus mahdollisuudet Mauritiuksessa tai Madagascarissa. Kuitenkin käytännössä suurin osa lennoista Johannesburgista Perthiin oudosti pysähtyvät Dubaihin, Hong Kongiin tai Malesiaan jossa ei ole mitään järkeä pallolla, mutta täysin ymmärrettävissä kun se kuvataan litteälle maalle.

 

46) Maapallolla Kap kaupungista, Etelä Afrikasta Buenos Ariesiin, Argentinaan pitäisi olla suora lento yli Atlantin seuraten samaa leveyspiiriä, mutta sen sijaan jokainen lento menee yhdistäviin lentoihin Pohjoiselle pallonpuoliskolle ensin, pysähtyen missä tahansa, Lontoohon, Turkkiin tai Dubaihin. Jälleenkerran näissä ei ole mitään järkeä pallolla, mutta ovat täysin ymmärrettävissä olevia vaihtoehtoja, kun ne kuvataan litteälle maalle.

47) Maapallolla Johannesburgista, Etelä Afrikasta Sao Paoloon, Braziliaan pitäisi olla nopea suora lento pitkin 25 asteen Eteläistä leveyspiiriä, mutta sen sijaan lähes kaikki lennot tekevät tankkaus pysähdyksen 50:llä asteella Pohjoista leveyspiiriä pysähtyy Lontoossa ensin! Ainoa syy miksi sellaisia naurettavia pysähdyksiä tehdään, on se että Maa on litteä.

48) Maapallolla Santiagosta, Chilestä Johannesburgiin, Etelä Afrikkaan pitäisi olla helppo lento pysyen alle Kauriin kääntöpiirin Eteläisellä pallonpuoliskolla, silti jokainen listattu lento tekee kummallisen tankkaus pysähdyksen Senagalissa lähellä Kravun kääntöpiiriä Pohjoisella pallonpuoliskolla ensin! Kun se kuvataan litteälle maalle syy on selvästi nähtävissä, Senegal on todellisuudessa suorassa linjassa molempien kohteiden puolessa välissä.

 

49) Jos Maa olisi pyörivä pallo jota lämmittäisi aurinko 93 miljoonan mailin päästä, se olisi mahdotonta, että olisi samanaikaisesti läkähdyttäviä kesiä Afrikassa ja sillä välin muutaman tuhannen mailin päässä luita jäädyttäviä jäisiä Arktika/Antarktikan talvia jotka saavat vain erittäin vähän lämpöä auringosta. Jos lämpö auringosta kulkee 93,000,000 mailia Saharan autiomaalle, on absurdia väittää että vain 4,000 mailia (0,00004%) pidemmällä Antarktika täysin välttyisi sulattavalta lämmöltä, niin äärimmäisillä etäisyys eroilla.

50) Jos Maa olisi todellakin pallo, Arktis ja Antarktikan napaseudut ja alueet samalla verrattavalla leveyspiirillä Pohjoisessa ja Etelässä päiväntasaajalta pitäisivät jakaa samanlaiset olosuhteet ja ominaisuudet kuten verrattavat lämpötilat, kausien vaihtelut, päivän pituudet, kasvit ja eläinkunnat. Todellisuudessa, kuitenkin, Arktis/Antarktikan alueet samoilla leveyspiireillä Pohjoisessa/Etelässä Päiväntasaajalta eroavat suuresti monella tapaa joka on epäjohdonmukainen pallo mallissa ja täysin yhteinäinen litteässä mallissa.

51) Antarktika on ylivoimaisesti kylmin paikka Maailmassa jonka vuotuinen keskilämpötila on suunnilleen -49c’  astetta, ja ennätyksellisen matala -97c’! Vuotuinen keskilämpötila Pohjoisnavalla on kuitenkin verrattain lämmin -15’c. Läpi vuoden lämpötilat Antarktikalla vaihtelee puolet vähemmän, kuin verrattavilla Arktisilla leveyspiireillä. Pohjoinen Arktinen alue nauttii kohtalaisen lämpimiä kesiä ja hallittavia talvia, kun taas Eteläinen Antarktikan alue ei koskaan edes lämpene tarpeeksi sulattaakseen ikuista lunta ja jäätä. Kallellaan olevan, heiluvan, maapallo joka pyörii tasaisesti auringon ympäri, Arktiksen ja Antarktikan lämpötilojen ja kausien eivät pitäisi olla niin erilaiset.

52)  Islannissa 65:llä asteella pohojoista leveyspiiriä on koti 870 paikalliselle kasville ja jossa on runsas ja moninainen eläinkunta. Vertaa tätä sitten Island of Georgiaan joka on vain 54:llä asteella Eteläistä leveyspiiriä, jossa on vain 18 paikallista kasvilajia ja eläinlajit melkein olemattomat. Samoilla 54 asteen leveyspiireillä Pohjoisessa Kanadassa ja Englannissa on tiheää metsää ja paljon korkeita puita, Kapteeni Cook kirjoitti Georgiasta että hän ei voinut löytää yhtäkään riittävän isoa puskaa josta olisi voinut tehdä edes hammastikkua! Cook kirjoitti ,”Ei ole ainoatakaan puuta ollut nähtävissä. Maat jotka sijaitsevat Etelässä ovat tuhoontuomitut ainaisesta kylmyydestä – jotka eivät koskaan tule tuntemaan auringon lämmittävää säteilyä; jonka karmeaa ja raakaa olomuotoa ei minulla ole sanoja kuvailla. Jopa meri elämä on harvaa tietyillä laajoilla alueilla, ja merilintuja on harvakseltaan havaittavissa lentämässä niin yksinäisillä autioilla. Kontrasti elollisen elämän välillä Arktiksen ja Antarktikan alueilla ovat merkillisen suuret.”

53) Paikoissa verrattavilla leveyspiireillä Pohjoisessa ja Etelässä, Aurinko käyttäytyy huomattavasti erilaisemmin, kuin se pitäisi pyörivällä pallolla, mutta juuri niin kuin sen pitäisi litteällä maalla. Esimerkiksi, pisimmät kesäpäivät Pohjoisessa päiväntasaajalta ovat paljon pidempiä, kuin jotka ovat Etelässä päiväntasaajalta, ja lyhyimmät talvipäivät Pohjoisessa päiväntasaajalta ovat paljon lyhyempiä, kuin lyhyin talvipäivä Etelässä päiväntasaajalta. Tämä on käsittämätön asia tasaisesti pyörivällä, heiluvalla Maapallolla mutta sopii täsmälleen litteälle mallille jossa Aurinko kiertää ympyrää maan yläpuolella Kravun ja Kauriin kääntöpiirin välillä.

8c189f4a6f

54) Paikoissa verrattavilla leveyspiireillä Pohjoisessa ja Etelässä, aamuhämärä ja iltahämärä tapahtuu huomattavati erilaisemmin kuin ne pitäisivät pyörivällä pallolla, mutta juuri niin kuin ne pitäisi litteällä maalla. Pohjoisessa aamu ja ilta tulee hitaasti ja kestää paljon kauemmin kuin Etelässä jossa ne tulevat ja menevät erittäin nopeasti. Tietyissä paikoissa Pohjoisessa hämärää voi kestää useamman tunnin, kun taas verrattavilla Eteläisillä leveysateilla muutamassa minuutissa auringon valo katoaa kokonaan. Tämä on käsittämätön asia tasaisesti pyörivällä, heiluvalla Maapallolla mutta on tarkalleen mikä on odotettavissa litteällä Maalla jossa Aurinko liikkuu nopeammin, leveitä ympyröitä yli Etelän ja hitaampia, pienempiä ympyröitä yli Pohjoisen.

 

55) Jos Aurinko kiertää  Maan yli ja ympäri 24 tunnin aikana, liikkuen tasaisesti Kravun ja Kauriin kääntöpiirin välillä, joka 6 kuukausi, niin sitten Pohjoinen, keskinen alue pitäisi vuosittain saada paljon enenmmän lämpöä ja auringonvaloa, kuin Eteläisen kehän alue. Koska Auringon täytyy pyyhkäistä yli laajan Eteläisen alueen samassa 24 tunnissa kuin sen täytyy sivuttaa pienemmän Pohjoisen alueen, sen ohimeno täytyy pakosta olla suhteellisesti myös nopeampi . Tämä täysin selittää eron Arkitsen/Antarktiksen lämpötiloissa, kausissa, päivien pituuksissa, kasvi ja eläin elämässä; tämän takia Antarkitan aamu ja ilta hämärä ovat erittäin äkkinäiset verrattuna Pohjoiseen; ja tämä selittää miksi keskikesällä monena yönä Arktiksessa ei Aurinko laske ollenkaan!

 

56) ”Keskiyön Aurinko” on ilmiö Arktiksella tapahtuen vuosittain kesäpäivä seisauksen aikana, jossa muutamia päiviä peräkkäin katsoja joka on riittävän pohjoisessa voi katsoa Auringon liikkuvan ympyrää pään yläpuoella, nousten ja laskien taivaalla läpi päivän, mutta ei koskaan laskien kokonaan  yli 72 tuntiin! Jos Maa olisi pyörivä pallo kiertäen Auringon ympäri, ainoa paikka jossa Keskiyön Aurinko voisi nähdä olisi navoilla. Kaikki muut tähystyspaikat 89 leveyspiiriltä alaspäin ei koskaan, riippumatta kallistuksesta tai kulmasta, voisi nähä Aurinkoa 24 tuntia putkeen! Nähdäkseen Auringon koko kierron pyörivällä pallolla muissa paikoissa kuin navoilla, sinun pitäisi nähdä lävitse maileja ja maileja maata ja merta!

57) Auktoriteetit väittävät, että Keskiyön Aurinko ON havaittavissa Antarktikassa, mutta heillä ei ole sopivasti mitään leikkaamattomia videoita näyttäen tätä, taikka he eivät anna yksityisiä tutkijoita matkustaa Antarktikaan kesken talvipäivä seisauksen varmistaakseen tai kumotakseen näitä väitteitä. Päinvastoin, on olemassa kymmeniä leikkaamattomia videoita julkisesti saatavilla näyttäen Arktiksen Keskiyön Auringon ja se on varmistettu ilman minkäänlaista epäillystä.

58) Belgian Kuninkaallinen Maantieteellinen yhteisö heidän kirjassa “Expedition Antarctique Belge,”  dokumentoi, että kesken rajuimman osan Antarktikan talvea, 71 astetta Eteläisestä leveyspiiristä eteenpäin, aurinko laskee Toukokuun 17 päivä ja sitä ei voi nähdä horisontin yläpuolella vasta kuin Heinäkuun 21 päivä! Tämä on todella omituista Maapallo teoriassa, mutta helposti selitettävissä litteän Maan mallissa. Keskiyön Aurinko on nähty korkeissa paikoissa äärimäisen Pohjoisissa leveyasteilla kesken Arktisen kesän koska Aurinko, sen sisimmän kierron aikana, se kiertää riittävän tiukasti pohjoisen keskipisteen ympäri, että se pysyy näkyvissä horisontin yläpuolella sille joka on sellaisella näköpaikalla. Toisaalla, äärimmäisen Eteläisellä leveyspiirillä, Arktisen kesän aikana, Aurinko täysin katoaa näkyvistä yli 2 kuukauden ajaksi koska se on Pohjoissessa Kravun kääntöpiirin kohdalla, sen sisimmällä kierrolla, Aurinko kiertää silloin Pohjoisen keskustaa niin lähellä ettei sitä voisi nähdä Eteläisellä piirillä.

59) Lainaten Gabrielle Henrietiä, ”Pyörivän Pallon teoriasta voidaan kertakaikkisen varmasti päästäeroon epäkäytännöllisenä, osoittamalla seuraavan epäkohdan. On sanottu pyörähdys kestää 24 tuntia ja sen nopeus on tasainen, niin siinä tapauksessa, pakosta, päivien ja öiden pitäisi molempien olla pituudeltaan kaksitoista tuntia ympäri vuoden. Auringon pitäisi poikkeuksetta nousta aamulla ja laskeutua illalla samaan aikaan, mikä tarkoittaisi sitä että olisi päiväntasaus joka päivänä alkaen 1 Tammikuusta  kestäen 31 Joulukuuhun. Pitäisi pysähtyä ja ajatellä tätä ennen kuin sanoo että maalla on pyörimis liike. Miten painovoimalla selitetään vaihtelevat kaudet päivien ja öiden pituuksissa jos maa kerta pyörähtää ympäri tasaisella vauhdilla 24 tunnissa!?””

60) Kuka vain voi todistaa että meren horisontti on täysin suora ja koko Maa on täysin litteä käyttämällä vain vesivaakaa, tripodeja ja puista lankkua. Millä tahansa korkeudella merenpinnasta, yksinkertaisesti laita 6-12 jalan pituinen suora lankku tripodien päälle ja tarkastele horisonttia silmän korkeudelta sen takaa. Kaukainen horisontti aina kohdistuu täysin vakaasuoraan lankun yläreunan kanssa. Sen lisäksi, jos liikut lankun päästä toiseen päähän samalla katsoen horisonttia lankun yläreunaa pitkin, sinä voit seurata selvästi litteää horisonttia 10-20 mailia riippuen korkeudestasi. Tämä olisi mahdotonta jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan; horisontti nousisi lankun keski kohtaan, mutta sitten tasaisesti ja huomattavasti laskisi kohti molempia ääripäitä. Jo 10 mailia molemmissa reunoissa pitäisi edellyttää helposti nähtävän kaarevuuden 66.6 jalkaa molemmista päistä keskelle katsottuna.

61) Jos Maa olisi itseasiassa iso pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, niin horisontin pitäisi olla huomattavati kaareutunut jo merenpinnalta katsoen, ja kaikki mitkä ovat tai lähestyvät horisonttia pitäisi näyttää kallistuvan hieman taaksepäin sinun perspektiivistäsi. Kaukaiset rakennukset pitkin horisonttia pitäisi kaikkien näyttää samalta kuin kallistuva Pizan torni, kaatuen pois päin katsojasta. Esimerkiksi kuumailmapallo joka lähtee ilmaan ja sitten liikkuu tasaiseti pois päin sinusta, sen pitäisi hitaasti ja tasaisesti näyttää kallistuvan taaksepäin enemmän ja enemmän mitä kauemmas se lentäisi ja korin pohja tulisi näkyviin vähitellen, samalla kun yläosa pallosta katoaa näkyvistä. Todellisuudessa, kuitenkin, rakennukset, pallot, puut, ihmiset ja mikä tahansa, kaikki pysyvät oikeassa kulmassa maahan/horisonttiin nähden riippumatta katsojan etäisyydestä tai korkeudesta.

62) Samuel Rowbothamin kokeet Old Bedfordin kanaalilla todisti varmuudella että kanaalin veden olevan täysin tasainen yli 6 mailin pituudella. Ensin hän seisoi kanaalissa hänen teleskoopillaan pitäen sitä 8 tuumaa veden pinnan yläpuolella, sitten hänen kaverinsa joka oli veneessä, jossa oli 5 jalkaa korkea lippu kiinni, souti 6 mailia kauemmas. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan 6 mailin osuus vettä olis pitänyt muodostaa tarkalleen 6 jalan korkuisen kaaren puoleenväliin, joten koko vene ja lippu olisi pitänyt olla kokonaan kadonnut, kuitenkin koko laiva ja lippu pysyi näkyvissä samalla korkeudella koko matkan.

63) Toisessa kokeessa Rowbotham laittoi 5 jalan korkuisia lippuja pitkin rantaviivaa, yhden  joka mailin välein. Sitten käyttäen teleskooppia joka oli laitettu 5 jalan kordeudelle juuri ensimmäisen lipun taakse, katsoen jokaisen 6 lipun yläreunaa pitkin jotka osuivat tarkalleen suoraan linjaan. Jos maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan niin liput olisivat pitäneet tasaisesti tippua alaspäin ensimmäisen lipun jälkeen, toinen olisi ollut 8 tuumaa alempana, 32 tuumaa kolmannella, 6 jalkaa neljänellä, 10 jalkaa ja 8 tuumaa viidennellä ja 16 jalkaa ja 8 tuumaa kuudennella.

64) Lainaten kirjaa ”Earth Not a Globe!” – Samuel Rowbotham, ”Se tiedetään, että horisontti merellä, riippumatta siitä kuinka paljon se jatkuu oikealle tai vasemmalle, se aina näyttää suoralta linjalta katsojalle joka on maalla. Seuraavaa koetta on yritetty monessa eri osassa maata. Brightonissa,  korkealla mäellä lähellä ravirataa, kaksi tolppaa laitettiin maahan kuusi jaardia erilleen, ja suoraan merta kohden. Näiden kahden tolpan väliin laitettin linjanaru tiukasti vaakatasoon horisonttiin nähden. Linjan keskikohdalta katsottuna pystyi näkemään vähintään 20 mailia molempiin suuntiin etäisyys ollen yhteensä 40 mailia. Laivaa seurattiin joka purjehti suoraan länteen; linjanaru leikkasi maston hieman sen laitojen yläpuolelta, jossa se pysyi monta tuntia kunnes laiva oli purjehtinut koko 40 mailin matkan. Laiva joka tuli näkyviin idästä olisi pitänyt nousta kaarevaa pintaa 20 mailia kunnes se olisi saapunut kaaren keskiosaan, josta se olisi laskeutunut saman etäisyyden. 20 mailia x 20  x 8 tuumaa antaa 266 jalkaa ja se on kuinka paljon laivan olisi pitänyt olla linjan alapuolella alku ja loppupäässä 40 malista.”

65) Myöskin lainaten Rowbothamia, ”Rantalinjalla lähellä Waterloota, muutama mailia pohjoiseen Liverpoolista, tehokas teleskooppi laitettiin 6 jalkaa vedenpinnan yläpuolelle, se kohdistetiin isoa höyrylaivaa kohden, juuri lähtien River Merseyltä ja purhjehtien kohti Dublinia. Vähitellen masto etääntyvästä laivasta tuli lähemmäs horisonttia, kun yli neljän tuntia oli kulunut, se katosi. Keskiverto purjehdus nopeus Dublinin höyrylaivoilla on 8 mailia tunnissa, joten laivan olisi vähintään 32 mailin päässä kun masto saapui horisontiin. Teleskoopin 6 jalan korkeus vaatii kolme mailia vähennettäväksi kaarevuudesta, mikä jättäisi 29 mailia,  kerrottuna kahdella, kerrottuna 8 tuumaa, antaa 560 jalkaa, vähentäen siitä 80 jalkaa joka on maston korkeus, ja voidaan todeta,  pyörevyys opin mukaan, poispäin menevän höyrylaivan maston olisi pitänyt olla 480 jalkaa horisontin alapuolella. Monta muuta tämänkaltaista koetta on tehty merellä kulkeville höyrylaivoille ja aina tulokset ovat täysin yhteensopimattomia sen teorian mukaan että maa on pallo.”
66) Dr. Rowbotham suoritti muutamia muita kokeita käyttäen teleskooppeja, vesivaakoja, sekstantteja ja teodoliitteja, erikoisia tarkkuus instrumentteja joita käytetään mitattaessa kulmia vaaka ja pystypinnoilla. Laittamalla ne samalle korkeudelle tähdäten toisiaan kohden peräkkäin hän todisti uudestaan ja uudestaan Maan olevan täysin tasainen monen mailin verran ilman tuumaakaan kaarevuutta. Hänen löytönsä aiheutti melkoisen hämmennyksen tieteellisissä piireissä ja kiitos siitä  hänen 30 vuoden vaivannäöstä, Maan muodosta tuli melkoisen kuuma väittelyn aihe 1900 luvun taitteessa.

67) Etäisyys yli Irlannin meren Isle of Man’s Douglas satamalta Great Orm’s Headiin Pohjois Walesiin on 60 mailia. Jos maa olisi pallo, niin sitten vedenpinta niiden välillä muodostaisi 60 mailin pituisen kaaren, jossa sen risteyskohdan huippu olisi 1944 jalkaa korkeammalla kuin molempien rantalinjojen päädyt. Se on hyvin tiedetty ja todistettu, että selkeällä säällä, maltilliselta 100 jalan korkeudelta, Great Orm’s Head on nähtävissä Douglas satamalta. Tämä olisi täysin mahdotonta maapallolla jonka ympärysmitta on 25,000 mailia. Olettaen, että 100 jalan korkeus aiheuttaa horisontin näkyvän noin 13 mailia pidemmälle, niin jäljellä oleva 47 mailia tarkoittaisi sitä että Walesin rantalinja pitäisi silti tippua mahdottomat 1472 jalkaa alle näkölinjan!

 

68) Philadelphian kaupungin horisontti on selvästi näkyvissä Apple Pie Hilliltä New Jerseyn Barrensissta 40 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, huomioiden 205 jalan korkeuden Apple Pie Hillistä, Philadelphian kaupungin horisontti pitäisi olla 335 jalkaa maan kaarevuuden alapuolella.

69) New Yorkin Kaupungin horisontti on selvästi nähtävissä Harrimanin State Parkista Bear Mountainsilta 60 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, katsoen Bear Mountainin 1,283 jalan huipulta, Pythagoraan lause määrittää, että NYCin kaupungin horisontti pitäisi olla näkymättömissä 170 jalkaa kaareutuvan Maan alapuolella.

70) Washington Rockista New Jerseyssä, vain 400 jalan korkeudelta, on mahdollista selkeällä säällä nähdä molempien kaupunkien horisontit, New Yorkin ja Philadelpihian vastakkaisilta suunnilta kattaen kokonaiset 120 mailia! Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, molempien näiden kaupunkien pitäisi olla yli 800 jalan verran piilossa Maan kaarevuutta.

71) On usein mahdollista nähdä Chicagon kaupungin horisontin rantaviivan korkeudelta 60 mailin päästä yli Michiganjärven. Vuonna 2015 valokuvaaja Joshua Nowicki valokuvasi tämän ilmiön. Useat uutiskanavat nopeasti väittivät, että hänen kuvassa  näkyy ”Yläpuolinen kangastus” ollen ilmankehän poikkeama jonka aiheuttaa lämpötilainversio. Vaikka sellaisia todella tapahtuu, kaupungin horisontti tässä kyseisessä kuvassa oli täysin suorassa ja selvästi näkyvissä toisin kuin jossain utuisessa kangastuksessa ja Maapallolla joka on 25,000 mailia ympärysmitaltaan sen pitäisi olla 2,400 jalkaa horisontin alapuolella.

72) Lokakuun 16, 1854, Times sanomalehti ilmoitti Kuningattaren vierailevan Great Grimsbyssä Hullista, merkiten sen, että he olivat pystyneet näkemään 300 jalkaa korkean sataman tornin 70 malin päästä. Maapallo joka on 25,000 malia ympärysmitaltaan, huomioiden 10 jalan korkeuden vedenpinnasta ja tornin 300 jalan korkeuden, 70 mailin etäisyydellä sataman torni olisi pitänyt pysyä kokonaiset 2,600 jalkaa horisontin alapuolella.

73) Vuonna 1872 Kapteeni Gibson ja laivan henkilökunta, joka purhejehti laivalla nimeltään ”Thomas Wood”  Kiinasta, ilmoitti näkevän kokonaisuudessaan St. Helenan saaren selkeällä säällä 75 mailin päästä. Huomioiden heidän korkeutensa, niin Maapallolla joka on 25,000 mailia ympärysmitaltaan, huomattiin että saaren olisi pitänyt olla 3,650 jalkaa heidän näkölinjansa alapuolella.

74) Genovassa, Italiassa, vain 70 jalkaa merenpinnan yläpuolella, Gorgonan saari voidaan usein nähdä 81 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Gorgona pitäisi olla 3,332 jalkaa kaarevuuden alapuolella.

75)  Genovasta, italiassa, vain 70 jalkaa merenpinnan yläpuolella, Corsican saari voidaan usein nähdä 99 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Corsican pitäisi tippua 5,245 jalkaa, melkein kokonaisen mailin verran horisontin alapuolelle.

76) Genovasta, Italiassa 70 jalkaa merenpinnan yläpuolelta,  Capraian saari voidaan usein nähdä 102 mailin päästä.  Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Capraian pitäisi aina pysyä näkymättömissä 5,605 jalkaa, yli mailin verran oletetun kaarevuuden alapuolella.

77) Myöskin Genovasta, selkeällä säällä, Elban saari voidaan nähdä uskomattoman 125 mailin päästä! Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Elba pitäisi olla ikuisesti näkymättömissä 8770 jalan verran kaarevuuden alapuolella.

78) Anchoragesta, Alaskassa 102 jalan korkeudelta, selkeällä säällä Mount Foraker voidaan nähdä paljain silmin 120 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Mount Forakerin 17,400 jalan korkuinen vuori pitäisi nojata taaksepäin katsojasta jota peittää 7,719 jalkaa kaareutuvaa Maata. Todellisuudessa, kuitenkin vuori voidaan helposti nähdä.

79) Anchoragesta, Alaskassa 102 jalan korkeudelta, selkeällä säällä voidaan Mount McKinley voidaan nähdä paljain silmin 130 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo 25,000 mailia ympärysmitaltaan, Mount McKinleyn 20,320 jalan korkuinen vuori pitäisi nojata taaksepäin katsojasta jota peittää 9,220 jalkaa kaareutuvaa Maata. Todellisuudessa, kuitenkin koko voidaan helposti nähdä.

80) Chamber’sin päiväkirjassa, Helmikuussa 1895, merenkulkijat lähellä Mauritiusta Intian Merellä ilmoitti nähneensä laivan joka ilmeni olevan 200 mailin päässä! Tapahtuma aiheutti paljon kuumentunutta väittelyä merenkulkijoiden piireissä niinä aikoina, joka sai vielä lisää varmistusta Adenin suunnalta, Jemenistä, missä toinen todistaja ilmoitti nähneensä kadoksissa olevan Bombayn höyrylaivan 200 mailin päästä. Hän todisti laivan tarkan ulkomuodon, sijainnin ja suunnan höyrylaivasta, jonka kaikki myöhemmin vahvisti ja varmisti todeksi jotka olivat sen kyydissä. Tällaiset havainnot ovat täysin selittämättömiä jos Maa olisi pallo joka on 25,000 mailia ympärysmitaltaan, eli laiva joka olisi 200 mailin etäisyydellä, sen pitäisi tippua noin 5 mailia näkölinjan alapuolelle!

81) Etäisyyksiä missä monien majakoiden valot ympäri maailmaa ovat nähtävissä mereltä ja jotka reilusti ylittävät sen mitä voisi nähdä Maapallolla joka on 25,000 mailia ympärysmitaltaan:

Esimerkiksi, Dunkerquen valo etelä Ranskassa 194 jalan korkeudella on nähtävissä laivasta (10 jalkaa merenpinnasta) 28 mailin päästä. Ympyrä trigonometria osoittaa, että jos Maa olisi pallo, niin sitten annettu kaarevuus 8 tuumaa mailille kerrottuna etäisyys 2 x , tämän valo pitäisi olla piilossa 190 jalkaa horisontin alapuolella.

82) Port Nicholsonin valo, Uudessa Seelannissa on 420 jalkaa merenpinnan yläpuolella ja on nähtävissä 35 mailin päästä, vaikka sen pitäisi olla 220 jalkaa horisontin alapuolella.

83) Egerön valo, Norjassa on 154 jalkaa merenpinnan yläpuolella ja se on nähtävissä 28 mailin päästä, vaikka sen pitäisi olla 230 jalkaa horisontin alapuolella.

84) Valo Madrasissa,  Esplanadessa, on 132 jalkaa korkea ja se on nähtävissä 28 mailin päästä, vaikka sen pitäisi olla 250 jalkaa näkölinjan alapuolella.

85) Cordonan valo, Ranskan länsirannikolla on 207 jalkaa korkea ja se on nähtävissä 31 mailin päästä, vaikka sen pitäisi olla 280 jalkaa näkölinjan alapuolella.

86) Valo Cape Bonavistassa, Newfoundlandissa on 150 jalkaa merenpinnan yläpuolella ja se on nähtävissä 35 mailin päästä, vaikka sen pitäisi olla 491 jalkaa horisontin alapuolella.

87) Majakka St. Botolph’s Parish Churchissa, Bostonissa on 290 jalkaa korkea ja nähtävissä yli 40 mailin päästä, vaikka sen pitäisi olla kokonaiset 800 jalkaa horisontin alapuolella!

88) Wigthsaaren majakka, Englannissa on 180 jalkaa korkea ja se voidaan nähdä 42 mailin päästä, etäisyys jossa modernit astronomit sanovat että valon pitäisi tippua 996 jalkaa näkölinjan alapuolelle.
89) Cape L’Agulhasin majakka, Etelä Afrikassa on 33 jalkaa korkea ja 238 jalkaa merenpinnan yläpuolella ja se voidaan nähdä yli 50 mailin päästä. Jos maa olisi pallo, tämän valon pitäisi tippua 1,400 jalkaa katsojan näkölinjan alapuolelle.

90) Vapaudenpatsas New Yorkissa seisoo 325 jalkaa merenpinnan yläpuolella ja selkeällä säällä se voidaan nähdä jopa 60 mailin päästä. Jos Maa olisi pallo, se laittasi Rouva Vapauden mahdottomat 2,073 jalkaa horisontin alapuolelle.

91) Majakka Port Saidissa, Egyptissä, joka vain 60 jalan korkeudella on nähty hämmästyttävän 58 mailin päästä ja modernin astronomian mukaan sen pitäisi olla 2,182 jalkaa näkölinjan alapuolella!

92) Notre Damen Antwerp spiraali on 403 jalan korkuinen ja Strasburg  on 468 jalkaa merenpinnan yläpuolella. Hyvän teleskoopin avulla, laivoja voidaan havaita horisontissa sieltä katsottuna ja niiden kapteenit kertovat myös näkevänsä katedraalin spiraalin hämmästyttävän 150 mailin päästä.  Jos Maa olisi pallo, niin sellaisella etäisyydellä spiraalin pitäisi olla kokonaisen mailin verran, 5,280 jalkaa, horisontin alapuolella!

93) St. George’s kanavalla, Holyheadin ja Kingstownin sataman väli lähellä Dublinia on 60 mailia. Kun lautta on puolessa välissä matkustaja voi huomata takanaan valon Holyheadin laiturilta ja samalla edessään Poolbegin valon Dublinin lahdessa. Holyheadin laiturin valo on 44 jalkaa korkea, kun Poolbegin majakka on 68 jalkaa, joten alus joka on puolessa  välissä kanavaa, 30 mailia molemmista suunnista, henkilö seisoen kannella joka on 24 jalkaa vedenpinnan yläpuolella, voi selvästi nähdä molemmat valot. Maapallolla joka on 25,000 mailia ympärysmitaltaan, pitäisi silloin molempien valojen olla reilusti piilossa horisontin alapuolella yli 300 jalan verran!

94) Ylänkömaalla lähellä Portsmouthin satamaa Hampshiressä, Englannissa , katsoen pitkin Spitheadia Wightin saarelle, koko saaren pohja, missä vesi ja maa kohtaavat muodostavat täydellisen suoran linjan 22 mailin verran. Maapallo teorian mukaan, Wigth saareen pitäisi laskeutua 80 jalkaa keskikohdalta molemmille puolille huomioidakseen vaadittavan kaarevuuden. Hyvällä teodoliitillä kohdistettuna sinne, on osoittanut toistuvasti että maa ja vesi linjan olevan täysin vaakasuora.

95) Selkeällä säällä yläkömaalla lähellä Douglas Satamaa, Man saarelta, Pohjois Walesin koko rantaviiva on nähtävillä paljain silmin. Point of Ayrstä,  River Deedin suulta Holyheadiin on yhteensä 50 mailin matka, joka on huomattu monta kertaa olevan täysin vaakasuora. Jos Maan kaarevuus on 8 tuumaa x etäisyys 2x, kuten NASA ja moderni astronomia väittää, niin 50 mailin pituinen Welshin rantaviiva, joka voidaan nähdä horisontissa Liverpoolin lahdesta, niin sen pitäisi tippua keskipisteestä katsottuna helposti nähtävän 416 jalkaa molemmille puolille!

96) Kirjasta “100 Proofs the Earth is Not a Globe” William Carpenter, ” Jos me teemme matkan pitkin Chesapeaken lahtea, yöllä, me voimme nähdä valon Sharpe’s saarelta tuntia ennen kuin höyrylaiva saapuu sinne. Me voimme ottaa kohdan kannella, niin että laivan laita on kohtisuoraa valon linjassa ja näkölinjassa; ja me voimme todeta että koko matkan aikana valo ei vaihdu pienintäkään astetta sen korkeudessa. Mutta, sanotaan että 13 mailia oltaisiin kuljettu, astronomien teoria ’kaarevuudesta’ vaatii (kumpaan suuntaan tahansa!)  eron nähtävässä olevan valon korkeudessa 112 jalkaa ja 8 tuumaa! Kuitenkaan ei ole olemassa eroa edes 100  hiuskarvan verran, meillä on selvä todiste siitä että vesi Chesapeaken lahdessa ei ole kaaretunut, joka on todiste että Maa ei ole pallo.”

 

97) NASA ja moderni astronomia sanoo että Maa on iso pallo joka on kallellaan taaksepäin, heiluen ja pyörien 1,000 mailia tunnissa sen keskipisteensä ympäri, matkustaen 67,000 mailia tunnissa kiertäen ympäri Auringon, kierien 500,000 mailia tunnissa ympäri Linnunradan, samalla kun koko galaksi sinkoaa naurettavaa 670,000,000 mailia tunnissa  läpi Universumin  ja kaikki nämä liikkeet saivat alkunsa väitetystä ”Big Bangistä”, kosmologisesta räjähdyksestä 14 miljardia vuotta sitten. Se on kaiken kaikkiaan 670,568,000 mailia tunnissa moneen eri suuntaan, silti ei kukaan ole koskaan nähnyt, tuntenut, kuullut, mitannut yhtäkään näistä liikkeistä niiden olemassa olostaan sen kummemmin.

98) NASA ja moderni astronomia sanoo Polariksen, Pohjan tähden, olevan jossain välissä 323-434 valovuotta, tai noin 2 kvadriljoonaan mailin päästä meistä! Ensinnäkin, huomaa että se on välillä 1,938,000,000,000,000 – 2,604,000,000,000,000 mailia tehden erotukseksi 666,000,000,000,000 ( yli kuusisataa triljoonaa ) mailia! Jos moderni astronomia ei voi edes päästä yhteisymmärrykseen tähtien etäisyyksistä edes sadan triljoonan mailin sisään, ehkäpä heidän ”tiede” on virheellistä ja heidän teoria tarvitsee uudelleen tarkastelua. Kuitenkin, vaikka sallitaisiin heidän suuret etäisyydet tähdilleen, se on mahdotonta heliosentrikoille selittää miten Polaris aina kykenee pysymään täysin linjassa Pohjoisnavan yläpuolella läpi Maan monenlaisien väitettyjen kallistuksien, heilumisten, pyörimisten ja kiertojen liikkeissä.

99) Katsottuna Maapallolta, Polaris, sijaitsee kohtisuoran Pohjoisnapaa kohden, sen ei pitäisi olla nähtävissä Eteläisellä pallonpuoliskolla. Se, että Polaris voitaisiin nähdä Eteläisellä pallonpuoliskolla Maapallolla, katsojan pitäisi jotenkin katsoa ”pallon läpi” , ja maileja maata ja merta pitäisi olla läpinäkyvää. Polaris voidaan kuitenkin nähdä jopa yli 20 astetta yli Eteläistä leveyspiiriä.

100)  Jos Maa olisi pallo, Etelän Risti ja muut Eteläiset tähtikuviot pitäisivät kaikki olla näkyvissä samaan aikaan jokaiselta pituusasteelta, oltaessa samalla leveyspiirillä etelässä,  samalla tavoin kuin voidaan Pohjoisessa nähdä Polaris ja sitä ympäröivät tähtikuviot.Ursa Major/minor ja monet muut voidaan nähdä jokaisesta Pohjoisen meridiaanista samaan aikaan, kun taas Etelässä tähtikuvioita kuten Etelän Ristiä ei voida. Tämä todistaa että Eteläinen pallonpuolisko ei ole ”ylösalaisin” kuten Maapallo mallissa, mutta yksinkertaisesti taivas  on vain venytetty ulommas poispäin Pohjoisen keskipisteestä, kuten litteän maan mallissa.

 

101) Sigma Octantis on väitetty olevan Eteläinen napatähti kuten Polaris, jonka ympärillä Eteläisen pallonpuoliskon kaikki tähdet kiertävät vastakkaiseen suuntaan. Toisin kuin Polaris, Sigma Octantista EI voida nähdä samaan aikaan joka paikasta pitkin samaa leveyspiiriä, se EI ole keskellä mutta muka 1 asteen verran pois keskipisteestä, se EI ole liikkumaton, ja fakta on että sitä ei voida nähdä ollenkaan käyttäen yleisesti saatavilla olevilla teleskoopeilla! On olemassa virallista spekulointia onko edes Sigma Octantista olemassakaan. Miten tahansa, suunta miten tähdet liikkuvat pään yläpuolella johtuu perspektiivistä ja tarkalleen siihen mihin suuntaan katsot, ei siihen millä pallonpuoliskolla olet.

102) Jotkut heliosentrikot ovat yrittäneet ehdottaa, että Napatähden asteittainen kallistuminen pään yläpuolella katsojasta joka matkustaa etelään on todiste pyöreästä Maasta. Kaukana siitä, Napatähden ja muiden kohteiden kallistuminen johtuu yksinkertaisesti perspektiivistä laajalla (litteällä) pinnalla. Perspektiivi määrää, että kulma ja korkeus jolla kohde nähdään pienenee mitä kauemmas katsoja menee kohteesta, kunnes tietyssä pisteessä, näkölinja ja näennäisesti nouseva Maan pinta lähestyy katoamispistettä ( eli horisontti linjaa )  jonka jälkeen kohde on näkymättömissä.

Maapallo mallissa horisontti  väitetään johtuvan Maan kaarevuudesta, kun taas todellisuudessa, horisontin tiedetään vain yksinkertaisesti olevan katoamispisteen linja   perspektiiville riippuvainen silmiesi näkökyvystäsi, apuvälineistä (kaukoputki/kiikari jne.) , säästä/ilmakehästä ja korkeudesta.

103) On muutamia tähtikuvioita joita voidaan nähdä paljon kauempaa Maan päällä kuin pitäisi olla mahdollista jos maailma olisi pyörivä, kiertävä, heiluva pallo. Esimerkiksi, Ursa Major, joka on erittäin lähellä Polarista, voidaan nähdä 90 asteelta Pohjoisen leveyspiiriltä (Pohjoisnavalta) koko matkalta alaspäin 30 asteelle asti Eteläistä leveyspiiriä. Jotta tämä olisi mahdollista Maapallolla Etelässä oleva katsoja pitäisi katsoa läpi satojen jopa tuhansien mailien läpi kaareutuvaa Maata nähdäkseen Pohjoisen taivaan.

104) Tähtikuvio Vulpecula voidaan nähdä 90 asteelta Pohjoisen leveyspiiriltä koko matkalta alaspäin 55 asteelle asti Eteläistä leveyspiiriä. Taurus, Pisces ja Leo voidaan nähdä 90 asteelta Pohjoisesta koko matkalta 65 asteeseen Etelään. Katsoja joka on Maapallolla, riippumatta kallistuksesta tai kulmasta, ei pitäisi loogisesti pystyä näkemään niin kauas.

105) Aquarius ja Libra voidaan nähdä 65 asteelta Pohjoisesta 90 asteeseen Etelään! Tähtikuvio Virgo on näkyvissä 80 asteelta Pohjoisesta 80 asteeseen Etelään ja Orion voidaan nähdä 85 asteelta Pohjoisesta koko matkalta alaspäin 75 asteelle asti Eteläistä leveyspiiriä! Tämä on ainoastaan mahdollista koska ”Pallonpuoliskot” eivät ole palloja laisinkaan, mutta samankeskisiä ympyröitä jotka leveysasteittain laajentuvat ulommas keskeisestä Pohjoisnavasta jonka ympärillä tähdet kiertävät yli ja ympäri.

106) Niin sanottu ”Etelänapa” on yksinkertaisesti vain satunnainen piste Antarktikan jäällä joka on merkattu punaisella ja valkoisella parturiliikkeen tolpalla jonka päällä on metallinen pallo. Tämä seremoniallinen Etelänapa on tunnustettu ja todistettu, että se EI ole varsinainen Etelänapa, koska varsinainen Etelänapa voitaisiin havainnollisesti varmistaa kompassin avulla joka näyttäsi Pohjoisen olevan 360 astetta tarkkailijan ympärillä. Koska tällaista saavutusta ei koskaan olla saavutettu, malli pysyy pelkkänä teoriana ja auktoriteettien tekosyy on että geomagneettiset navat oletettavasti liikkuvat koko ajan ympäriinsä tehden varmentamisen heidän väitteistään mahdottoman.

107) Reikä magneetteja joita on kaiuttimissa, niissä on keskeinen ”Pohjoisnapa” ja vastakkainen ”Etelä” napa joka on joka kohdassa pitkin sen ulkokehää. Tämä täydellisesti havainnollistaa magnetismin meidän litteällä Maalla, kun taas oletettu lähde magnetismille Maapallo mallissa, sen sanotaan emittoituvan hypoteettisesta sulaneesta magneettisesta ytimestä joka on keskellä palloa, jonka he väittävät sopivasti aiheuttavan molempien napojen jatkuvan liikkumisen, näin välttyen omatoimisista tarkistuksista heidän ”seremoniallisilla tolpillaan”. Käytännössä syvin poraus operaatio historiassa on Venäläinen Kola Ultradeep, jossa kyettiin vain pääsemään 8 mailia alaspäin, joten koko Maapallo malli jota opetetaan koulussa missä näytetään kuori, ulompi vaippa, sisempi vaippa, ulompi ydin ja sisempi ydin kerrokset ovat kaikki pelkkää spekulointia, kun emme ole koskaan läpäisseet kuortakaan.

108) Kompassi on mahdoton ja ei järkeenkäypä instrumentti käytettäväksi Maapallolla. Se samanaikaisesti osoittaa Pohjoiseen ja Etelään yli litteän pinnan, siitä huolimatta sen väitetään osoittavan kohti kahta jatkuvasti liikkuvaa geomagneettista napaa kohti, jotka ovat vastakkaisilla puolilla pyörivää palloa ja jotka ovat peräisin hypoteettiseta sulaneesta rauta ytimestä. Jos kompassien neulat todella vetäisi kohti Pohjois napaa pallolla, vastakkainen ”Etelä” neula osoittaisi itseasiassa suoraan avaruuteen.

109) Ei ole olemassa minkäänlaista kiinteää ”Itä” tai ”Länsi” pisteitä kuten ei ole olemassa kiinteää ”Etelää”. Pohjoisen keskipisteen Napa on ainoa todistettu kiinteä piste meidän litteällä maalla, jossa Etelä on kohtisuoraan joka suuntaan ulospäin navalta, Itä ja Länsi ollen samankeskeisiä ympyröitä ja jotka ovat jatkuvasti oikeassa 90 asteen kulmassa Navalta. Länsi suuntainen ympäripurjehdus maalla on näin ollen kiertämistä, jossa Polaris on jatkuvasti sinun oikealla, sillä välin itäinen ympäripurjehdus on kiertämistä jossa Polaris on aina sinun vasemmalla.

110)  Magellan ja muiden Itä/Länsi suuntaisia Maan ympäripurjehduksia on usein pidetty todisteena pallo mallista. Tosiasiassa kuitenkin, purjehtiminen tai lentäminen oikeassa kulmassa Pohjois napaa kohden ja palaamalla lopulta lähtöpisteeseen ei ole sen vaikeampaa tai mysteerisempää, kuin sen tekeminen pallolla. Kuten harpilla voi laittaa keskipisteen paperin palalle ja piirtää ympyrä kumpaankin suuntaan ”navan” ympäri, niin voi myös laiva tai lentokone kiertää litteää Maata.

111) Koska Pohjois Napa ja Antarktika ovat jään peitossa ja vartioituja lentokielto alueita, ei yhtäkään laivaa tai lentokonetta tiedetä koskaan kiertäneen Maata Pohjois/Etelä suunnassa. Ainoat ympäri kierrot mitä ei voi tehdä litteällä Maalla ovat Pohjois/Etelä suuntaisia, mikä on todennäköisesti syy ankariin lentokieltoihin. Fakta on, että ei ole vieläkään ainoatakaan todistettua Pohjois/Etelä ympäri kiertoa pysyy todisteena siitä, että maailma ei ole pallo.

112) Aurinko tuo iltapäivän joka aikavyöhykkeelle, kun se ohittaa pään yläpuolella joka 15 asteen rajalinjan, 24 kertaa päivässä sen kehämäisellä kiertoradallaan yli ja ympäri Maata. Jos aikavyöhykkeet sen sijaan aiheutuisivat tasaisesti pyörivästä Maapallosta, joka kiertää Auringon ympäri,  joka 6 kuukausi Maa löytäisi itsensä toiselta puolelta Aurinkoa, kellot ympäri Maailmaa pitäisi kääntää 12 tuntia, päivä olisi yö ja yö olisi päivä.

113) Ajatus siitä, että ihmiset seisovat, laivat purjehtivat ja lentokoneet lentävät ylösalaisin tietyissä paikoissa Maata, samalla kun muut ovat kallellaan 90 asteessa ja muissa mahdottomissa kulmissa on silkkaa hulluuta. Ajatus siitä, että henkilö joka kaivaa reiän suoraan alas voisi lopulta saavuttaa taivaan toisella puolella on naurettavaa. Järki sanoo jokaiselle ihmiselle oikein, että on olemassa todella ”ylös” ja ”alas” luonnossa, toisin kuin  ”kaikki on suhteellista” sanonnassa Newtonin/Einsteinin maailmankatsomuksessa.

114) Lainaten kirjaa ”On the False Wisdom of the Philosophers” Lacantius, ” Pallolla jonka toisella puolella ihmisillä on jalat pään yläpuolella, missä sade, lumi ja rakeet tippuvat ylöspäin, missä puut ja kasvit kasvavat ylösalaisin ja taivas on matalammalla kuin maa? Muinaisajan ihmekkin, Babylonian riippuvat puutarhat, hupenevat olemattomiin verrattuna peltoihin, meriin, kaupunkeihin ja vuoriin joiden pakana filosoofit uskovat niiden roikkuvan maasta ilman tuentaa!”

 

115) Olemassa olevat lait tiheydestä ja nosteesta täydellisesti selittivät fysiikan tippuvilla kohteilla jo kauan ennen kuin Vapaamuurari ”Herra” Isaac Newton jakoi hänen teoriansa ”painovoimasta” maailmalle. Se on fakta, että kohteet jotka laitetaan tiheämpään väliaineeseen nousevat ylös, kun taas kohteet jotka laitetaan vähemmän tiheämpään väliaineeseen laskevat alas. Tämän sovittaminen heliosentriseen malliin jossa ei ole ylös tai alas suuntaa, niin Newton väitti sen sijaan, että kohteet vetäytyvät kohti isompaa massaa ja tippuvat kohti sen keskipistettä. Ei ole yhtäkään koetta historiassa kuitenkaan joka olisi näyttänyt missä kohde joka olisi riittävän suuri ja pelkästään sen oman massan ansiosta aiheuttaisi muiden pienempien massojen vetäytyvän sitä kohti, kuten Newton väittää ”painovoiman” tekevän Maalle, Auringolle, Kuulle, Tähdille ja Planeetoille.

116) Ei ole myöskään olemassa yhtäkään koetta historiassa joka olisi näyttänyt missä kohde joka olisi riittävän suuri ja pelkästään sen oman massan ansiosta aiheuttaisi, toisten pienempien massojen kiertämään sen ympäri. Taianomainen teoria painovoimasta  aiheuttaa merien, rakennuksien ja ihmisten pysymään ikuisesti kiinni pyörivän pallon alapuolella, kun samaan aikaan aiheuttaa kohteiden, kuten Kuun ja satelliittien pysymään jatkuvasti  lukittuna ympyrämäisillä kiertoradoillaan Maan ympäri. Jos nämä molemmat olisivat totta, niin sitten ihmiset pitäisi pystyä hyppmään ylös ja alkaa kiertämään ympyrää ympäri Maata, tai Kuun olisi pitänyt kauan sitten jo osua Maahan. Kumpaakaan näistä teorioista ei olla koskaan kokeellisesti varmistettu ja heidän väitetyt tulokset ovat toisiaan pois sulkevia.

117) Newton myös teorisoi, että Maan merien vuorovesi-ilmiö aiheutuu Kuun vetovoimasta. Jos Kuu on vain 2,160 mailia halkaisijaltaan ja Maa 8,000 mailia, niin käyttäen heidän omaa matematiikkaa ja ”lakia”, niin seuraa se, että Maa on 87 kertaa massiivisempi ja siten isompi kohde pitäisi vetää pienemään luokseen, eikä toisinpäin. Jos Maan suurempi painovoima on se joka pitää Kuun kiertoradallaan, se on mahdotonta Kuun vähäisemmän painovoiman syrjäyttää Maan painovoimaa, varsinkaan Maan merenpinnalla, missa missä sen painovoima pitäisi vielä enemmän ylitää Kuun vetovoiman. Ja jos Kuun painovoima todella syrjäyttäisi Maan painovoiman, aiheuttaen vuorovesien vetäytyvän sitä kohden, niin ei pitäisi olla mitään mikä estäisi niitä loputtomasti nousemasta eteenpäin ja ylöspäin kohti suurempaa vetäjää.

118) Lisäksi, kiertonopeus ja reitti Kuulla ovat tasaiset ja siten sen pitäisi aiheuttaa tasaisen vaikutuksen myös Maan vuorovesiin, mutta todellisuudessa Maan vuorovedet vaihtelevat suuresti ja eivät seuraa Kuuta. Maan järvet, lammet, suot ja muut sisävedet myöskin pysyvät käsittämättömästi ulkopuolella Kuun painovoimaisesta otteesta! Jos ”painovoima” todella vetäisi Maan meriä sitä kohden, kaikilla järvillä, lammikoilla ja muilla vesi massoilla pitäisi myöskin olla huomattavat vuorovesi-ilmiöt.

119) On väitetty, että muut planeetat ovat palloja ja näin ollen Maan täytyy myöskin olla pallo. Ensinnäkin, Maa on tasanko ei planeetta, joten näiden planeettojen muoto taivaalla ei kerro mitään Maan muodosta meidän jalkojemme alla. Toiseksi, nämä planeetat on tunnettu jo tuhansia vuosia ympäri maailmaa ”kiertävinä tähtinä” koska ne eroavat muista kiinteistä tähdistä niiden suhteellisissa liikkeissään ainoastaan. Kun katsotaan niitä ilman ennakkoluuloja paljain silmin tai teleskoopin avulla, niin kiinteät tähdet ja kiertävät tähdet näyttävät kirkkailta valo kiekoilta/väreileviltä valoilta, EI pallomaiselta kiinteältä maalta. Kuvat ja videot joita NASA näyttää pallomaisista kiinteistä planeetoista ovat selvästi väärenettyjä tietokoneella tehtyjä kuvia, EIKÄ valokuvia.

mars

120) Etymologia sanasta ”planet” tulee itseasiassa vanhasta Englannista planete,  joka on  vanhasta ranskasta planete (Moderni Ranska planéte), joka on Latinasta planeta, joka on Kreikasta planetes, joka on (asteres) planetai ”kiertävä (tähti)”,  joka on planasthai ”kierrellä”, joka on tuntemattomasta lähteestä mahdollisesti PIE *pele ”litteä, levittää” tai ”levittää ulommas” ja sana Plane tarkoittaa ”litteä pinta” c.1600, Latinasta planum tarkoittaa ”litteä pinta, taso, tasainen, tasanko”, ja planus ”litteä, tasainen, tasoittaa, tasata, selkeä”. He selvästi vain lisäsivät ”t” kirjaimen ”Plane Earthiin” ja kaikki uskoivat siihen.

121) Kun tarkkailet Aurinkoa ja Kuuta näet kaksi samankokoista ja samalla etäisyydellä olevaa ympyrää, jotka seuraavat samankaltaista liikerataa ja nopeutta ympäri litteää, liikkumatonta maata. ”asiantuntijat” NASAlla kuitenkin väittävät, että sinun maalaisjärki ja jokapäiväinen kokemus on väärässä joka suhteessa! Ensinnäkin, he sanovat, että Maa ei ole litteä vaan, että se on iso pallo ja se ei ole paikkallaan, mutta pyöriikin 19 mailia sekunnissa. He sanovat, että Aurinko ei kierrä maan ympäri vaikkakin me niin havaitaankin, mutta sen sijaan Maa kiertääkin Aurinkoa ja Kuu toisaalta kiertää Maan ympäri, mutta ei idästä länteen kuten me se havaitaan, ennemmin Lännestä Itään ja Aurinko on 400 kertaa isompi kuin Kuu ja 400 kertaa kauempana! Se on oikein, sinä selvästi voit nähdä, että ne ovat samankokoiset ja samalla etäisyydellä ja sinä voit havaita, että maa on litteä, sinä voit tuntea Maan olevan liikkumaton, mutta modernin tieteellisen astronomian mukaan olet väärässä ja yksinkertaisesti naurunalainen ihminen jos uskallat uskoa omiin silmiisi ja kokemukseen!

Jatkuu…

Sillä välin voi tutustua artikkeliin Flat Earth video dokumentit

122) Quoting Allen Daves, “If the Government or NASA had said to you that the Earth is stationary, imagine that. And then imagine we are trying to convince people that ’no, no it’s not stationary, it’s moving forward at 32 times rifle bullet speed and spinning at 1,000 miles per hour.’ We would be laughed at! We would have so many people telling us ’you are crazy, the Earth is not moving!’ We would be ridiculed for having no scientific backing for this convoluted moving Earth theory. And not only that but then people would say, ’oh then how do you explain a fixed, calm atmosphere and the Sun’s observable movement, how do you explain that?’ Imagine saying to people, ’no, no, the atmosphere is moving also but is somehow magically velcroed to the moving-Earth. The reason is not simply because the Earth is stationary.’ So what we are actually doing is what makes sense. We are saying that the moving-Earth theory is nonsense. The stationary-Earth theory makes sense and we are being ridiculed. You’ve got to picture it being the other way around to realize just how RIDICULOUS this situation is. This theory from the Government and NASA that the Earth is rotating and orbiting and leaning over and wobbling is absolute nonsense and yet people are clinging to it, tightly, like a teddy bear. They just can’t bring themselves to face the possibility that the Earth is stationary though ALL the evidence shows it: we feel no movement, the atmosphere hasn’t been blown away, we see the Sun move from East-to-West, everything can be explained by a motionless Earth without bringing in all these assumptions to cover up previous assumptions gone bad.”

123) Heliocentrists’ astronomical figures always sound perfectly precise, but they have historically been notorious for regularly and drastically changing them to suit their various models. For instance, in his time Copernicus calculated the Sun’s distance from Earth to be 3,391,200 miles. The next century Johannes Kepler decided it was actually 12,376,800 miles away. Issac Newton once said, “It matters not whether we reckon it 28 or 54 million miles distant for either would do just as well!” How scientific!? Benjamin Martin calculated between 81 and 82 million miles, Thomas Dilworth claimed 93,726,900 miles, John Hind stated positively 95,298,260 miles, Benjamin Gould said more than 96 million miles, and Christian Mayer thought it was more than 104 million! Flat-Earthers throughout the ages, conversely, have used sextants and plane trigonometry to make such calculations and found the Sun and Moon both to be only about 32 miles in diameter and less than a few thousand miles from Earth.

124) Amateur balloon footage taken above the clouds has provided stunning visual proof that the Sun cannot be millions of miles away. In several shots you can see a clear hot-spot reflecting on the clouds directly below the Sun’s spotlight-like influence. If the Sun were actually millions of miles away such a small, localized hot-spot could not occur.

125) Another proof the Sun is not millions of miles away is found by tracing the angle of sun-rays back to their source above the clouds. There are thousands of pictures showing how sunlight comes down through cloud-cover at a variance of converging angles. The area of convergence is of course the Sun, and is clearly NOT millions of miles away, but rather relatively close to Earth just above the clouds.

126) The Sun’s annual journey from tropic to tropic, solstice to solstice, is what determines the length and character of days, nights and seasons. This is why equatorial regions experience almost year-round summer and heat while higher latitudes North and especially South experience more distinct seasons with harsh winters. The heliocentric model claims seasons change based on the ball-Earth’s alleged “axial tilt” and “elliptical orbit” around the Sun, yet their flawed current model places us closest to the Sun (91,400,000 miles) in January when its actually winter, and farthest from the Sun (94,500,000 miles) in July when its actually summer throughout most of the Earth.

127) The fact that the Sun and Moon’s reflections on water always form a straight line path from the horizon to the observer proves the Earth is not a ball. If Earth’s surface was curved it would be impossible for the reflected light to curve over the ball from horizon to observer.

128) There are huge centuries-old stone sundials and moondials all over the world which still tell the time now down to the minute as perfectly as the day they were made. If the Earth, Sun and Moon were truly subject to the number of contradictory revolving, rotating, wobbling and spiraling motions claimed by modern astronomy, it would be impossible for these monuments to so accurately tell time without constant adjustment.

129) To quote William Carpenter, “Why, in the name of common sense, should observers have to fix their telescopes on solid stone bases so that they should not move a hair’s-breadth, – if the Earth on which they fix them moves at the rate of nineteen miles in a second? Indeed, to believe that ‘six thousand million million million tons’ is ‘rolling, surging, flying, darting on through space for ever’ with a velocity compared with which a shot from a cannon is a ‘very slow coach,’ with such unerring accuracy that a telescope fixed on granite pillars in an observatory will not enable a lynx-eyed astronomer to detect a variation in its onward motion of the thousandth part of a hair’s-breadth is to conceive a miracle compared with which all the miracles on record put together would sink into utter insignificance. Since we can, (in middle north latitudes), see the North Star, on looking out of a window that faces it – and out of the very same corner of the very same pane of glass in the very same window – all the year round, it is proof enough for any man in his senses that we have made no motion at all and that the Earth is not a globe.”

130) From “Earth Not a Globe!” by Samuel Rowbotham, “Take two carefully-bored metallic tubes, not less than six feet in length, and place them one yard asunder, on the opposite sides of a wooden frame, or a solid block of wood or stone: so adjust them that their centres or axes of vision shall be perfectly parallel to each other. Now, direct them to the plane of some notable fixed star, a few seconds previous to its meridian time. Let an observer be stationed at each tube and the moment the star appears in the first tube let a loud knock or other signal be given, to be repeated by the observer at the second tube when he first sees the same star. A distinct period of time will elapse between the signals given. The signals will follow each other in very rapid succession, but still, the time between is sufficient to show that the same star is not visible at the same moment by two parallel lines of sight when only one yard asunder. A slight inclination of the second tube towards the first tube would be required for the star to be seen through both tubes at the same instant. Let the tubes remain in their position for six months; at the end of which time the same observation or experiment will produce the same results–the star will be visible at the same meridian time, without the slightest alteration being required in the direction of the tubes: from which it is concluded that if the earth had moved one single yard in an orbit through space, there would at least be observed the slight inclination of the tube which the difference in position of one yard had previously required. But as no such difference in the direction of the tube is required, the conclusion is unavoidable, that in six months a given meridian upon the earth’s surface does not move a single yard, and therefore, that the earth has not the slightest degree of orbital motion.”

131) NASA and modern astronomy maintain that the Moon is a solid, spherical, Earth-like habitation which man has actually flown to and set foot on. They claim the Moon is a non-luminescent planetoid which receives and reflects all its light from the Sun. The reality is, however, that the Moon is observably not a solid body, it is clearly circular, but not spherical, and not in any way an Earth-like planetoid which humans could set foot on. In fact, the Moon has been proven largely transparent and completely self-luminescent, shining with its own unique light.

132) The Sun’s light is golden, warm, drying, preservative and antiseptic, while the Moon’s light is silver, cool, damp, putrefying and septic. The Sun’s rays decrease the combustion of a bonfire, while the Moon’s rays increase combustion. Plant and animal substances exposed to sunlight quickly dry, shrink, coagulate, and lose the tendency to decompose and putrify; grapes and other fruits become solid, partially candied and preserved like raisins, dates, and prunes; animal flesh coagulates, loses its volatile gaseous constituents, becomes firm, dry, and slow to decay. When exposed to moonlight, however, plant and animal substances tend to show symptoms of putrefaction and decay. This proves that Sun and Moon light are different, unique, and opposites as they are in the geocentric flat model.

133) In direct sunlight a thermometer will read higher than another thermometer placed in the shade, but in full, direct moonlight a thermometer will read lower than another placed in the shade. If the Sun’s light is collected in a large lens and thrown to a focus point it can create significant heat, while the Moon’s light collected similarly creates no heat. In the ”Lancet Medical Journal,” from March 14th, 1856, particulars are given of several experiments which proved the Moon’s rays when concentrated can actually reduce the temperature upon a thermometer more than eight degrees. So sunlight and moonlight clearly have altogether different properties.

134) Furthermore the Moon itself cannot physically be both a spherical body and a reflector of the Sun’s light. Reflectors must be flat or concave for light rays to have any angle of incidence; If a reflector’s surface is convex then every ray of light points in a direct line with the radius perpendicular to the surface resulting in no reflection.

135) Not only is the Moon clearly self-luminescent, shining its own unique light, but it is also largely transparent. When the waxing or waning Moon is visible during the day it is possible to see the blue sky right through the Moon. And on a clear night, during a waxing or waning cycle, it is even possible to occasionally see stars and “planets” directly through the surface of the Moon! The Royal Astronomical Society has on record many such occurrences throughout history which all defy the heliocentric model.

136) Many people think that modern astronomy’s ability to accurately predict lunar and solar eclipses is a result and proof positive of the heliocentric theory of the universe. The fact of the matter however is that eclipses have been accurately predicted by cultures worldwide for thousands of years before the “heliocentric ball-Earth” was even a glimmer in Copernicus’ imagination. Ptolemy in the 1st century A.D. accurately predicted eclipses for six hundred years on the basis of a flat, stationary Earth with equal precision as anyone living today. All the way back in 600 B.C. Thales accurately predicted an eclipse which ended the war between the Medes and Lydians. Eclipses happen regularly with precision in 18 year cycles, so regardless of geocentric or heliocentric, flat or globe Earth cosmologies, eclipses can be accurately calculated independent of such factors.

137) Another assumption and supposed proof of Earth’s shape, heliocentrists claim that lunar eclipses are caused by the shadow of the ball-Earth occulting the Moon. They claim the Sun, Earth, and Moon spheres perfectly align like three billiard balls in a row so that the Sun’s light casts the Earth’s shadow onto the Moon. Unfortunately for heliocentrists, this explanation is rendered completely invalid due to the fact that lunar eclipses have happened and continue to happen regularly when both the Sun and Moon are still visible together above the horizon! For the Sun’s light to be casting Earth’s shadow onto the Moon, the three bodies must be aligned in a straight 180 degree syzygy, but as early as the time of Pliny, there are records of lunar eclipses happening while both the Sun and Moon are visible in the sky. Therefore the eclipsor of the Moon cannot be the Earth/Earth’s shadow and some other explanation must be sought.

138) Another favorite “proof” of ball-Earthers is the appearance from an observer on shore of ships’ hulls being obfuscated by the water and disappearing from view when sailing away towards the horizon. Their claim is that ships’ hulls disappear before their mast-heads because the ship is beginning its declination around the convex curvature of the ball-Earth. Once again, however, their hasty conclusion is drawn from a faulty premise, namely that only on a ball-Earth could this phenomenon occur. The fact of the matter is that the Law of Perspective on plane surfaces dictates and necessitates the exact same occurrence. For example a girl wearing a dress walking away towards the horizon will appear to sink into the Earth the farther away she walks. Her feet will disappear from view first and the distance between the ground and the bottom of her dress will gradually diminish until after about half a mile it seems like her dress is touching the ground as she walks on invisible legs. Such is the case on plane surfaces, the lowest parts of objects receding from a given point of observation necessarily disappear before the highest.

139) Not only is the disappearance of ship’s hulls explained by the Law of Perspective on flat surfaces, it is proven undeniably true with the aid of a good telescope. If you watch a ship sailing away into the horizon with the naked eye until its hull has completely disappeared from view under the supposed “curvature of the Earth,” then look through a telescope, you will notice the entire ship quickly zooms back into view, hull and all, proving that the disappearance was caused by the Law of Perspective, not by a wall of curved water! This also proves that the horizon is simply the vanishing line of perspective from your point of view, NOT the alleged “curvature” of Earth.

140) Foucault’s Pendulums are often quoted as proof of a rotating Earth but upon closer investigation prove the opposite. To begin with, Foucault’s pendulums do not uniformly swing in any one direction. Sometimes they rotate clockwise and sometimes counter-clockwise, sometimes they fail to rotate and sometimes they rotate far too much. The behavior of the pendulum actually depends on 1) the initial force beginning its swing and, 2) the ball-and-socket joint used which most-readily facilitates circular motion over any other. The supposed rotation of the Earth is completely inconsequential and irrelevant to the pendulum’s swing. If the alleged constant rotation of the Earth affected pendulums in any way, then there should be no need to manually start pendulums in motion. If the Earth’s diurnal rotation caused the 360 degree uniform diurnal rotation of pendulums, then there should not exist a stationary pendulum anywhere on Earth!

141) The “Coriolis Effect” is often said to cause sinks and toilet bowls in the Northern Hemisphere to drain spinning in one direction while in the Southern Hemisphere causing them to spin the opposite way, thus providing proof of the spinning ball-Earth. Once again, however, just like Foucault’s Pendulums spinning either which way, sinks and toilets in the Northern and Southern hemispheres do not consistently spin in any one direction! Sinks and toilets in the very same household are often found to spin opposite directions, depending entirely upon the shape of the basin and the angle of the water’s entry, not the supposed rotation of the Earth.

142) People claim that if the Earth were flat, they should be able to use a telescope and see clear across the oceans! This is absurd, however, as the air is full of precipitation especially over the oceans, and especially at the lowest, densest layer of atmosphere is NOT transparent. Picture the blurry haze over roads on hot, humid days. Even the best telescope will blur out long before you could see across an ocean. You can, however, use a telescope to zoom in MUCH more of our flat Earth than would be possible on a ball 25,000 miles in circumference.

143) People claim that if the Earth were flat, with the Sun circling over and around us, we should be able to see the Sun from everywhere all over the Earth, and there should be daylight even at night-time. Since the Sun is NOT 93 million miles away but rather just a few thousand and shining down like a spotlight, once it has moved significantly far enough away from your location it becomes invisible beyond the horizon and daylight slowly fades until it completely disappears. If the Sun were 93 million miles away and the Earth a spinning ball, the transition from daylight to night would instead be almost instantaneous as you passed the terminator line.

144) Pictures of the Moon appearing upside-down in the Southern hemisphere and right-side up in the North are often cited as proof of the ball-Earth, but once again, upon closer inspection, provide another proof of the flat model. In fact, time-lapse photography shows the Moon itself turns clockwise like a wheel as it circles over and around the Earth. You can find pictures of the Moon at 360 degrees of various inclination from all over the Earth simply depending on where and when the picture was taken.

145) Heliocentrists believe the Moon is a ball, even though its appearance is clearly that of a flat luminous disc. We only ever see the same one face (albeit at various inclinations) of the Moon, yet it is claimed that there is another “dark side of the Moon” which remains hidden. NASA states the Moon spins opposite the spin of the Earth in such a perfectly synchronized way that the motions cancel each other out so we will conveniently never be able to observe the supposed dark-side of the Moon outside of their terrible fake CGI images. The fact of the matter is, however, if the Moon were a sphere, observers in Antarctica would see a different face from those at the equator, yet they do not – just the same flat face rotated at various degrees.

146) The ball-Earth model claims the Moon orbits around the Earth once every 28 days, yet it is plain for anyone to see that the Moon orbits around the Earth every single day! The Moon’s orbit is slightly slower than the Sun’s, but follows the Sun’s same path from Tropic to Tropic, solstice to solstice, making a full circle over the Earth in just under 25 hours.

147) The ball-Earth model claims the Sun is precisely 400 times larger than the Moon and 400 times further away from Earth making them “falsely” appear exactly the same size. Once again, the ball model asks us to accept as coincidence something that cannot be explained other than by natural design. The Sun and the Moon occupy the same amount of space in the sky and have been measured with sextants to be of equal size and equal distance, so claiming otherwise is against our eyes, experience, experiments and common sense.

148) Quoting “Earth Not a Globe!” by Samuel Rowbotham, “It is found by observation that the stars come to the meridian about four minutes earlier every twenty-four hours than the sun, taking the solar time as the standard. This makes 120 minutes every thirty days, and twenty-four hours in the year. Hence all the constellations have passed before or in advance of the sun in that time. This is the simple fact as observed in nature, but the theory of rotundity and motion on axes and in an orbit has no place for it. Visible truth must be ignored, because this theory stands in the way, and prevents its votaries from understanding it.”

149) Throughout thousands of years the same constellations have remained fixed in their same patterns without moving out of position whatsoever. If the Earth were a big ball spinning around a bigger Sun spinning around a bigger galaxy shooting off from the Biggest Bang as NASA claims, it is impossible that the constellations would remain so fixed. Based on their model, we should, in fact, have an entirely different night sky every single night and never repeat exactly the same star pattern twice.

150) If Earth were a spinning ball it would be impossible to photograph star-trail time-lapses turning perfect circles around Polaris anywhere but the North Pole. At all other vantage points the stars would be seen to travel more or less horizontally across the observer’s horizon due to the alleged 1000mph motion beneath their feet. In reality, however, Polaris’s surrounding stars can always be photographed turning perfect circles around the central star all the way down to the Tropic of Capricorn.

151) If Earth were a spinning ball revolving around the Sun it would actually be impossible for star-trail photos to show perfect circles even at the North Pole! Since the Earth is also allegedly moving 67,000mph around the Sun, the Sun moving 500,000mph around the Milky Way, and the entire galaxy going 670,000,000mph, these four contradictory motions would make star-trail time-lapses all show irregular curved lines.

152) In 2003, three University Geography professors collaborated in an experiment to prove that the state of Kansas is indeed actually flatter than a pancake! Using topigraphical geodetic surveys covering over 80,000 square miles it was determined that Kansas has a flatness ratio of 0.9997 over the entire state while the average pancake, precisely measured using a confocal laser microscope comes in at 0.957, making Kansas thereby literally flatter than a pancake.

153) Quoting Reverend Thomas Milner’s “Atlas of Physical Geography,” we find that, “Vast areas exhibit a perfectly dead level, scarcely a rise existing through 1,500 miles from the Carpathians to the Urals. South of the Baltic the country is so flat that a prevailing north wind will drive the waters of the Stattiner Haf into the mouth of the Oder, and give the river a backward flow 30 or 40 miles. The plains of Venezuela and New Granada, in South America chiefly on the left of the Orinoco, are termed Ilanos, or level fields. Often in the space of 270 square miles the surface does not vary a single foot. The Amazon only falls 12 feet in the last 700 miles of its course; the La Plata has only a descent of one thirty-third of an inch a mile.”

154) The Felix Baumgartner Red Bull dive outside camera shows the same amount of “curvature of Earth” from surface-level to jump-height proving it to be a deceiving fish-eyed wide-angle lens, while the inside regular camera shows a perfectly flat horizon, eye level at 128,000 feet, which is only consistent with a flat plane.

155) Some people claim to have seen the curvature of the Earth out their airplane windows. The glass used in all commercial airplanes, however, is curved to remain flush with the fuselage. This creates a slight effect mixed with confirmation bias people mistake for being the alleged curvature of the Earth. In actuality, the fact that you can see the horizon at eye-level at 35,000 feet out both port/starboard windows proves the Earth is flat. If the Earth were a ball, no matter how big, the horizon would stay exactly where it was and you would have to look DOWN further and further to see the horizon at all. Looking straight out the window at 35,000 feet you should see nothing but ”outer-space” from the port and starboard windows, as the Earth/horizon are supposed to be BELOW you. If they are visible at eye level outside both side windows, it’s because the Earth is flat!

156) People also claim to see curvature in Go Pro or other high altitude camera footage of the horizon. While it is true that the horizon often appears convex in such footage, it just as often appears concave or flat depending on the tilt/movement of the camera. The effect is simply a distortion due to wide-angle lenses. In lens-corrected and footage taken without wide-angle technology, all amateur high-altitude horizon shots appear perfectly flat.

157) If “gravity” magically dragged the atmosphere along with the spinning ball Earth, that would mean the atmosphere near the equator would be spinning around at over 1000mph, the atmosphere over the mid-latitudes would be spinning around 500mph, and gradually slower down to the poles where the atmosphere would be unaffected at 0mph. In reality, however, the atmosphere at every point on Earth is equally unaffected by this alleged force, as it has never been measured or calculated and proven non-existent by the ability of airplanes to fly unabated in any direction without experiencing any such atmospheric changes.

158) If “gravity” magically dragged the atmosphere along with the spinning ball Earth, that would mean the higher the altitude, the faster the spinning atmosphere would have to be turning around the center of rotation. In reality, however, if this were happening then rain and fireworks would behave entirely differently as they fell down through progressively slower and slower spinning atmosphere. Hot-air balloons would also be forced steadily faster Eastwards as they ascended through the ever increasing atmospheric speeds.

159) If there were progressively faster and faster spinning atmosphere the higher the altitude that would mean it would have to abruptly end at some key altitude where the fastest layer of gravitized spinning atmosphere meets the supposed non-gravitized non-spinning non-atmosphere of infinite vacuum space! NASA has never mentioned what altitude this impossible feat allegedly happens, but it is easily philosophically refuted by the simple fact that vacuums cannot exist connected to non-vacuums while maintaining the properties of a vacuum – not to mention, the effect such a transition would have on a rocket “space ship” would be disastrous.

160) It is impossible for rockets or any type of jet propulsion engines to work in the alleged non-atmosphere of vacuum space because without air/atmosphere to push against there is nothing to propel the vehicle forwards. Instead the rockets and shuttles would be sent spinning around their own axis uncontrollably in all directions like a gyroscope. It would be impossible to fly to the Moon or go in any direction whatsoever, especially if “gravity” were real and constantly sucking you towards the closest densest body.

161) If Earth were really a ball, there would be no reason to use rockets for flying into “outer-space” anyway because simply flying an airplane straight at any altitude for long enough should and would send you off into outer-space. To prevent their airplanes from flying tangent to the ball-Earth, pilots would have to constantly course-correct downwards, or else within just a few hours the average commercial airliner traveling 500mph would find themselves lost in “outer-space.” The fact that this never happens, artificial horizons remain level at pilot’s desired altitudes and do NOT require constant downwards adjustments, proves the Earth is not a ball.

162) All NASA and other “space agencies” rocket launches never go straight up. Every rocket forms a parabolic curve, peaks out, and inevitably starts falling back to Earth. The rockets which are declared “successful” are those few which don’t explode or start falling too soon but make it out of range of spectator view before crashing down into restricted waters and recovered. There is no magic altitude where rockets or anything else can simply go up, up, up and then suddenly just start “free-floating” in space. This is all a science-fiction illusion created by wires, green-screens, dark pools, some permed hair and Zero-G planes.

163) NASA and other space agencies have been caught time and again with air bubbles forming and floating off in their official “outer-space” footage. Astronauts have also been caught using scuba-space-gear, kicking their legs to move, and astronaut Luca Parmitano even almost drowned when water started filling up his helmet while allegedly on a “space-walk.” It is admitted that astronauts train for their “space-walks” in under-water training facilities like NASA’s “Neutral Buoyancy Lab,” but what is obvious from their “space bubbles,” and other blunders is that all official “space-walk” footage is also fake and filmed under-water.

164) Analysis of many interior videos from the “International Space Station,” have shown the use of camera-tricks such as green-screens, harnesses and even wildly permed hair to achieve a zero-gravity type effect. Footage of astronauts seemingly floating in the zero-gravity of their “space station” is indistinguishable from “vomit comet” Zero-G airplane footage. By flying parabolic maneuvers this Zero-G floating effect can be achieved over and over again then edited together. For longer uncut shots, NASA has been caught using simple wires and green screen technology.

165) NASA claims one can observe the International Space Station pass by overhead proving its existence, yet analysis of the “ISS” seen through zoom cameras proves it to be some type of hologram/drone, not a physical floating space-base. As you can see in my documentary “ISS Hoax,” when zooming in/out, the “ISS” dramatically and impossibly changes shape and color, displaying a prismatic rainbow effect until coming into focus much like an old television turning on/off.

166) The “geostationary communications satellite” was first created by Freemason science-fiction writer Arthur C. Clarke and supposedly became science-fact just a decade later. Before this, radio, television, and navigation systems like LORAN and DECCA were already well-established and worked fine using only ground-based technologies. Nowadays huge fibre-optics cables connect the internet across oceans, gigantic cell towers triangulate GPS signals, and ionospheric propagation allows radio waves to be bounced all without the aid of the science-fiction best-seller known as “satellites.”

167) Satellites are allegedly floating around in the thermosphere where temperatures are claimed to be upwards of 4,530 degrees Fahrenheit. The metals used in satellites, however, such as aluminum, gold and titanium have melting points of 1,221, 1,948, and 3,034 degrees respectively, all far lower than they could possibly handle.

168) So-called “satellite” phones have been found to have reception problems in countries like Kazakhstan with very few cell phone towers. If the Earth were a ball with 20,000+ satellites surrounding, such blackouts should not regularly occur in any rural countryside areas.

169) So-called “satellite” TV dishes are almost always positioned at a 45 degree angle towards the nearest ground-based repeater tower. If TV antennae were actually picking up signals from satellites 100+ miles in space, most TV dishes should be pointing more or less straight up to the sky. The fact that “satellite” dishes are never pointing straight up and almost always positioned at a 45 degree angle proves they are picking up ground-based tower signals and not “outer-space satellites.”

170) People even claim to see satellites with their naked eyes, but this is ridiculous considering they are smaller than a bus and allegedly 100+ miles away; It is impossible to see anything so small that far away. Even using telescopes, no one claims to discern the shape of satellites but rather describes seeing passing moving lights, which could easily be any number of things from airplanes to drones to shooting stars or other unidentified flying objects.

171) NASA claims there are upwards of 20,000 satellites floating around Earth’s upper-atmosphere sending us radio, television, GPS, and taking pictures of the planet. All these supposed satellite pictures, however, are admittedly “composite images, edited in photoshop!” They claim to receive “ribbons of imagery” from satellites which must then be spliced together to create composite images of the Earth, all of which are clearly CGI and not photographs. If Earth were truly a ball with 20,000 satellites orbiting, it would be a simple matter to mount a camera and take some real photographs. The fact that no real satellite photographs of the supposed ball Earth exist in favor of NASA’s “ribbons of composite CG imagery,” is further proof we are not being told the truth.

172) If you pick any cloud in the sky and watch for several minutes, two things will happen: the clouds will move and they will morph gradually changing shape. In official NASA footage of the spinning ball Earth, such as the “Galileo” time-lapse video however, clouds are constantly shown for 24+ hours at a time and not moving or morphing whatsoever! This is completely impossible, further proof that NASA produces fake CGI videos, and further evidence that Earth is not a spinning ball.

173) NASA has several alleged photographs of the ball-Earth which show several exact duplicate cloud patterns! The likelihood of having two or three clouds of the exact same shape in the same picture is as likely as finding two or three people with exactly the same fingerprints. In fact it is solid proof that the clouds were copied and pasted in a computer program and that such pictures showing a ball-shaped Earth are fakes.

174) NASA graphics artists have placed things like faces, dragons, and even the word “SEX” into cloud patterns over their various ball-Earth pictures. Their recent 2015 Pluto pictures even clearly have a picture of Disney’s “Pluto” the dog layered into the background. Such blatant fraud goes unnoticed by the hypnotized masses, but provides further proof of the illegitimacy of NASA and their spinning ball planet mythos.

175) Professional photo-analysts have dissected several NASA images of the ball-Earth and found undeniable proof of computer editing. For example, images of the Earth allegedly taken from the Moon have proven to be copied and pasted in, as evidenced by rectangular cuts found in the black background around the “Earth” by adjusting brightness and contrast levels. If they were truly on the Moon and Earth was truly a ball, there would be no need to fake such pictures.

176) When NASA’s images of the ball-Earth are compared with one another the coloration of the land/oceans and relative size of the continents are consistently so drastically different from one another as to prove beyond any reasonable doubt that the pictures are all fake.

177) In the documentary “A Funny Thing Happened on the Way to the Moon,” you can watch official leaked NASA footage showing Apollo 11 astronauts Buzz Aldrin, Neil Armstrong and Michael Collins, for almost an hour, using transparencies and camera-tricks to fake shots of a round Earth! They communicate over audio with control in Houston about how to accurately stage the shot, and someone keeps prompting them on how to effectively manipulate the camera to achieve the desired effect. First, they blacked out all the windows except for a downward facing circular one, which they aimed the camera towards from several feet away. This created the illusion of a ball-shaped Earth surrounded by the blackness of space, when in fact it was simply a round window in their dark cabin. Neil Armstrong claimed at this point to be 130,000 miles from Earth, half-way to the Moon, but when camera-tricks were finished the viewer could see for themselves the astro-nots were not more than a couple dozen miles above the Earth’s surface, likely flying in a high-altitude plane!

178) People claim Google Earth somehow proves the ball model without realizing that Google Earth is simply a composite program of images taken from high-altitude planes and street-level car-cameras superimposed onto a CGI model of a ball Earth. The same could be just as easily modeled onto a square Earth or any other shape and therefore cannot be used as proof of Earth’s rotundity.

179) If the Earth were constantly spinning Eastwards 1000mph then airplane flight durations going Eastwards vs. Westwards should be significantly different. If the average commercial airliner travels 500mph, it follows that Westbound equatorial flights should reach their destination at approximately thrice the speed as their Eastbound return flights. In reality, however, the differences in East/Westbound flight durations usually amount to a matter of minutes, and nothing near what would occur on a 1000mph spinning ball Earth.

180) The spinning ball model dictates that the Earth and atmosphere would be moving together at approximately 500mph at the mid-latitudes where an LA to NYC flight takes place. The average commercial airliner traveling 500mph takes 5.5 hours traveling East with the alleged rotation of the Earth, so the return flight West should take only 2.75 hours, but in fact we find the average NYC to LA flight takes 6 hours, a flight time totally inconsistent with the spinning ballmodel.

181) Flights Eastwards with the alleged spin of the ball-Earth from Tokyo to LA take an average of 10.5 hours, therefore the return flights Westwards against the alleged spin should take an average of 5.25 hours, but in actual fact take an average of 11.5 hours, another flight time totally inconsistent with the spinning ballmodel.

182) Flights Eastwards with the alleged spin of the ball-Earth from NY to London take an average of 7 hours, therefore the return flights Westwards against the alleged spin should take an average of 3.5 hours, but in actual fact take an average of 7.5 hours, a flight time totally inconsistent with the spinning ball model.

183) Flights Eastwards from Chicago to Boston with the alleged spin of the ball-Earth take an average of 2.25 hours, therefore the return flights Westwards against the alleged spin should take an average of just over an hour, but in actual fact take an average of 2.75 hours, once again, completely inconsistent with the spinning ball model.

184) Flights Eastwards from Paris to Rome with the alleged spin of the ball-Earth take an average of 2 hours, therefore the return flights Westwards against the alleged spin should take an average of 1 hour, but in actual fact have an average flight duration of 2 hours 10 minutes, a flight time totally inconsistent with the spinning ball model.

185) We are told that the Earth and atmosphere spin together at such a perfect uniform velocity that no one in history has ever seen, heard, felt or measured the supposed 1000mph movement. This is then often compared to traveling in a car at uniform velocity, where we only feel the movement during acceleration or deceleration. In reality, however, even with eyes closed, windows up, over smooth tar in a luxury car at a mere uniform 50mph, the movement absolutely can be felt! At 20 times this speed, Earth’s imaginary 1000mph spin would most certainly be noticeable, felt, seen and heard by all.

186) People sensitive to motion sickness feel distinct unease and physical discomfort from motion as slight as an elevator or a train ride. This means that the 1000mph alleged uniform spin of the Earth has no effect on such people, but add an extra 50mph uniform velocity of a car and their stomach starts turning knots. The idea that motion sickness is nowhere apparent in anyone at 1000mph, but suddenly comes about at 1050mph is ridiculous and proves the Earth is not in motion whatsoever.

187) The second law of thermodynamics, otherwise known as the law of entropy, along with the fundamental principles of friction/resistance determine the impossibility of Earth being a uniformly spinning ball. Over time, the spinning ball Earth would experience measurable amounts of drag constantly slowing the spin and lengthening the amount of hours per day. As not the slightest such change has ever been observed in all of recorded history it is absurd to assume the Earth has ever moved an inch.

188) Over the years NASA has twice changed their story regarding the shape of the Earth. At first they maintained Earth was a perfect sphere, which later changed to an “oblate spheroid” flattened at the poles, and then changed again to being “pear-shaped” as the Southern hemisphere allegedly bulges out as well. Unfortunately for NASA, however, none of their official pictures show an oblate spheroid or pear-shaped Earth! All their pictures, contrary to their words, show a spherical (and clearly CGI fake) Earth.

189) The Bible, Koran, Srimad Bhagavatam, and many other holy books describe and purport the existence of a geocentric, stationary flat Earth. For example, 1 Chronicles 16:30 and Psalm 96:10 both read, “He has fixed the earth firm, immovable.” And Psalm 93:1 says, “The world also is stablished, that it cannot be moved.” The Bible also repeatedly affirms that the Earth is “outstretched” as a plane, with the outstretched heavens everywhere above (not all around) giving a scriptural proof the Earth is not a spinning ball.

190) Cultures the world over throughout history have all described and purported the existence of a geocentric, stationary flat Earth. Egyptians, Indians, Mayans, Chinese, Native Americans and literally every ancient civilization on Earth had a geocentric flat-Earth cosmology. Before Pythagoras, the idea of a spinning ball-Earth was non-existent and even after Pythagoras it remained an obscure minority view until 2000 years later when Copernicus began reviving the heliocentric theory.

191) From Pythagoras to Copernicus, Galileo and Newton, to modern astronauts like Aldrin, Armstrong and Collins, to director of NASA and Grand Commander of the 33rd degree C. Fred Kleinknecht, the founding fathers of the spinning ball mythos have all been Freemasons! The fact that so many members of this, the largest and oldest secret society in existence have all been co-conspirators bringing about this literal “planetary revolution” is beyond the possibility of coincidence and provides proof of organized collusion in creating and maintaining this multi-generational deception.

192) Quoting “Terra Firma” by David Wardlaw Scott, “The system of the Universe, as taught by Modern Astronomers, being founded entirely on theory, for the truth of which they are unable to advance one single real proof, they have entrenched themselves in a conspiracy of silence, and decline to answer any objections which may be made to their hypotheses … Copernicus himself, who revived the theory of the heathen philosopher Pythagoras, and his great exponent Sir Isaac Newton, confessed that their system of a revolving Earth was only a possibility, and could not be proved by facts. It is only their followers who have decorated it with the name of an ‘exact science,’ yea, according to them, ‘the most exact of all the sciences.’ Yet one Astronomer Royal for England once said, speaking of the motion of the whole Solar system: ‘The matter is left in a most delightful state of uncertainty, and I shall be very glad if any one can help me out of it.’ What a very sad position for an ‘exact science’ to be in is this!”

193) No child or un-indoctrinated man in their right-mind would ever conclude or even conceive given to their own devices, based on their own personal observations, that the Earth was a spinning ball revolving around the Sun! Such imaginative theories nowhere present in anyone’s daily experience require and have required massive amounts of constant propaganda to uphold the illusion.

194) From David Wardlaw Scott, “I remember being taught when a boy, that the Earth was a great ball, revolving at a very rapid rate around the Sun, and, when I expressed to my teacher my fears that the waters of the oceans would tumble off, I was told that they were prevented from doing so by Newton’s great law of Gravitation, which kept everything in its proper place. I presume that my countenance must have shown some signs of incredulity, for my teacher immediately added – I can show you a direct proof of this; a man can whirl around his head a pail filled with water without its being spilt, and so, in like manner, can the oceans be carried round the Sun without losing a drop. As this illustration was evidently intended to settle the matter, I then said no more upon the subject. Had such been proposed to me afterwards as a man, I would have answered somewhat as follows – Sir, I beg to say that the illustration you have given of a man whirling a pail of water round his head, and the oceans revolving round the Sun, does not in any degree confirm your argument, because the water in the two cases is placed under entirely different circumstances, but, to be of any value, the conditions in each case must be the same, which here they are not. The pail is a hollow vessel which holds the water inside it, whereas, according to your teaching, the Earth is a ball, with a continuous curvature outside, which, in agreement with the laws of nature, could not retain any water.”

195) Astronomers say the magical magnetism of gravity is what keeps all the oceans of the world stuck to the ball-Earth. They claim that because the Earth is so massive, by virtue of this mass it creates a magic force able to hold people, oceans and atmosphere tightly clung to the underside of the spinning ball. Unfortunately, however, they cannot provide any practical example of this on a scale smaller than the planetary. A spinning wet tennis ball, for instance, has the exact opposite effect of the supposed ball-Earth! Any water poured over it simply falls off the sides, and giving it a spin results in water flying off 360 degrees like a dog shaking after a bath. Astronomers concede the wet tennis ball example displays the opposite effect of their supposed ball-Earth, but claim that at some unknown mass, the magic adhesive properties of gravity suddenly kick in allowing the spinning wet tennis ball-Earth to keep every drop of “gravitized” water stuck to the surface. When such an unproven theory goes against all experiments, experience and common sense, it is high time to drop the theory.

196) Quoting Marshall Hall, “In short, the sun, moon, and stars are actually doing precisely what everyone throughout all history has seen them do. We do not believe what our eyes tell us because we have been taught a counterfeit system which demands that we believe what has never been confirmed by observation or experiment. That counterfeit system demands that the Earth rotate on an ’axis’ every 24 hours at a speed of over 1000 MPH at the equator. No one has ever, ever, ever seen or felt such movement (nor seen or felt the 67,000MPH speed of the Earth’s alleged orbit around the sun or its 500,000 MPH alleged speed around a galaxy or its retreat from an alleged ’Big Bang’ at over 670,000,000 MPH!). Remember, no experiment has ever shown the earth to be moving. Add to that the fact that the alleged rotational speed we’ve all been taught as scientific fact MUST decrease every inch or mile one goes north or south of the equator, and it becomes readily apparent that such things as accurate aerial bombing in WWII (down a chimney from 25,000 feet with a plane going any direction at high speed) would have been impossible if calculated on an earth moving below at several hundred MPH and changing constantly with the latitude.”

197) Some people claim there is no motive for such a grand-scale deception and that flat or a ball makes no difference. By removing Earth from the motionless center of the Universe, these Masons have moved us physically and metaphysically from a place of supreme importance to one of complete nihilistic indifference. If the Earth is the center of the Universe, then the ideas of God, creation, and a purpose for human existence are resplendent. But if the Earth is just one of billions of planets revolving around billions of stars in billions of galaxies, then the ideas of God, creation, and a specific purpose for Earth and human existence become highly implausible. By surreptitiously indoctrinating us into their scientific materialist Sun-worship, not only do we lose faith in anything beyond the material, we gain absolute faith in materiality, superficiality, status, selfishness, hedonism and consumerism. If there is no God, and everyone is just an accident, then all that really matters is me, me, me. They have turned Madonna, the Mother of God, into a material girl living in a material world. Their rich, powerful corporations with slick Sun-cult logos sell us idols to worship, slowly taking over the world while we tacitly believe their “science,” vote for their politicians, buy their products, listen to their music, and watch their movies, sacrificing our souls at the altar of materialism. To quote Morris Kline, “The heliocentric theory, by putting the sun at the center of the universe … made man appear to be just one of a possible host of wanderers drifting through a cold sky. It seemed less likely that he was born to live gloriously and to attain paradise upon his death. Less likely, too, was it that he was the object of God’s ministrations.”

198) Some say the idea of an inter-generational world-wide conspiracy to delude the masses sounds implausible or unrealistic, but these people need only familiarize themselves with the works and writings of Freemasons themselves, for example John Robison who exposed this in his 1798 book, “Proofs of a Conspiracy Against All the Religions and Governments of Europe Carried Out in the Secret Meetings of the Freemasons, Illuminati and Reading Societies.” Supreme Commander of the 33rd degree Albert Pike was quite forth-coming in several letters regarding the Masons ultimate goal of world domination, and in the Zionist “Protocols of the Learned Elders of Zion” the exact plan by which this would be and has been carried out is completely disclosed.

199) From “Foundations of Many Generations” by E. Eschini, “The one thing the fable of the revolving Earth has done, it has shown the terrible power of a lie, a lie has the power to make a man a mental slave, so that he dares not back the evidence of his own senses. To deny the plain and obvious movement of the Sun he sees before him. When he feels himself standing on an Earth utterly devoid of motion, at the suggestion of someone else he is prepared to accept that he is spinning furiously round. When he sees a bird flying, and gaining over the ground, he is prepared to believe that the ground is really travelling a great number of times faster than the bird, finally, in order to uphold the imagination of a madman, he is prepared to accuse his Maker of forming him a sensiferous lie.”

200) And finally, from Dr. Rowbotham, “Thus we see that this Newtonian philosophy is devoid of consistency; its details are the result of an entire violation of the laws of legitimate reasoning, and all its premises are assumed. It is, in fact, nothing more than assumption upon assumption, and the conclusions derived therefrom are willfully considered as things proved, and to be employed as truths to substantiate the first and fundamental assumptions. Such a ‘juggle and jumble’ of fancies and falsehoods extended and intensified as in theoretical astronomy is calculated to make the unprejudiced inquirer revolt with horror from the terrible conjuration which has been practised upon him; to sternly resolve to resist its further progress; to endeavour to over-throw the entire edifice, and to bury in its ruins the false honours which have been associated with its fabricators, and which still attach to its devotees. For the learning, the patience, the perseverance and devotion for which they have ever been examples, honour and applause need not be withheld; but their false reasoning, the advantages they have taken of the general ignorance of mankind in respect to astronomical subjects, and the unfounded theories they have advanced and defended, cannot be otherwise than regretted, and ought to be by every possible means uprooted.”

 

 

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”200 Todistetta Maa ei ole pyörivä pallo, OSAT 121/200

  1. Flip 11 toukokuun, 2017 / 2:46 am

    I thank you humbly for shanirg your wisdom JJWY

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s